İzmir mitingine yüz binler katıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan sayıyı açıkladı

31 Mart Yerel seçimlerine sayılı günler kala İzmir’deki mitingde konuşma yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, mitinge katılan kişi sayısını da açıkladı. İzmirliler Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı İzmir mitinginde yalnız bırakmadı.

İzmir mitingine yüz binler katıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan sayıyı açıkladı

Türkiye’nin ana gündem maddesi Yerel Seçimler. 31 Mart Yerel Seçimlerine çok az bir süre kalırken siyasi partiler de çalışmalarına devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün partisinin İzmir mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan’ın Gündoğdu Meydanı’ndaki mitingine katılım oldukça fazlaydı. Alandaki kişi sayısını paylaşan Erdoğan, ‘Emniyetten katılım sayısını istedim, 100 bin’ dedi. İşte detaylar…

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İZMİR’DEYDİ

31 Mart Yerel Seçimlerine doğru geri sayım devam ederken seçime sayılı günler kala heyecan da giderek artıyor. Seçim sonuçlarının en çok merak edildiği illerden biri olan İzmir’de AK Parti’nin adayı Hamza Dağ olmuştu. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bugün partisinin İzmir mitinginde İzmir halkına hitap etti. Gündoğdu Meydanı’nda gerçekleştirilen mitinge katılımın oldukça fazla olduğu görüldü.

izmir-mitingine-yuz-binler-katildi-cumhurbaskani-erdogan-sayiyi-acikladi-001.jpg

ALANDA 100 BİN KİŞİ VARDI

Gündoğdu Meydanı’nda İzmirli vatandaşlara seslenen ve İzmir’in kayıp yıllarını hep birlikte telafi edeceğiz diyen Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, ‘Gündoğdu Meydanı bugün bizi yine yanıltmadı. Emniyetten katılım sayısını istedim, 100 bin. Durmak yok yola devam. 31 Mart Pazar akşamı inşallah hep birlikte müjdeyi yaşayacağız. İzmir’in kayıp yıllarını inşallah hep birlikte telafi etmek istiyoruz. Belediyecilik zaten bizim işimiz. 21 yıldır tek başımıza iktidarız. Başka bir niyetimiz olsa zaten ortaya çıkardı. Milletimiz bizi buralarda bırakmazdı. Amacımız insanımızın huzur ve refah seviyesini yükseltmek olduğunu herkes anladı.’ dedi.

izmir-mitingine-yuz-binler-katildi-cumhurbaskani-erdogan-sayiyi-acikladi.jpg