Murat Kurum rakibi İmamoğlu’na yüklendi

31 Mart Yerel Seçimlerine sayılı günler kala gözlerin çevrildiği İstanbul’da rekabet giderek kızışıyor. Seçime doğru adaylar arasındaki atışmalar devam ederken AK Parti’nin İBB Başkan adayı Murat Kurum’dan rakibi İmamoğlu’na eleştiri geldi.

Murat Kurum rakibi İmamoğlu’na yüklendi

AK Parti’nin İBB Başkan adayı Murat Kurum, mevcut İBB Başkanı ve CHP’den yeniden aday gösterilen Ekrem İmamoğlu’na yüklendi. Kent lokantaları üzerinden İmamoğlu’nu eleştiren Kurum, ’11 tane kent lokantası yapmışlar marifetmiş gibi anlatıyorlar. Ben 2 günde açarım. Ücretsiz yemek dağıttığımız yerde ücretli yemek dağıtır hale gelmişsin marifetmiş gibi anlatıyorsun.’ dedi. Kurum’un bu eleştirisi sonrası gözler İmamoğlu’na çevrildi. İşte detaylar…

MURAT KURUM’DAN RAKİBİNE SERT ELEŞTİRİ

Türkiye, 31 Mart 2024 Pazar günü Yerel Seçimler için sandık başına geçecek. Seçime sayılı günler kalırken adaylar arasındaki rekabet giderek kızışıyor. İstanbul’un adayları da karşılıklı eleştirilerine devam ediyor. AK Parti’nin İBB Başkan adayı Murat Kurum, rakibi İmamoğlu’nu sert sözlerle eleştirdi. İmamoğlu’nu kent lokantaları üzerinden eleştiren Kurum, ‘Arkadaşlarım girmeyin diyor ama bu konuya gireceğim. 11 tane kent lokantası yapmışlar marifetmiş gibi anlatıyorlar. Ben 2 günde açarım. Ücretsiz yemek dağıttığımız yerde ücretli yemek dağıtır hale gelmişsin marifetmiş gibi anlatıyorsun.’ dedi.

murat-kurum-rakibi-imamogluna-yuklendi.jpg

KREŞ SÖZÜ

İmamoğlu’nu eleştirdiği açıklamalarında kreş sözü de veren Murat Kurum, ‘7 gün 24 saat hizmet veren kreşler açacağız. Biz senin gibi süt dağıttığımız işi davulla zurnayla anlatmıyoruz.’ dedi. İmamoğlu’na yüklenen Kurum, ‘Ben 2 günde açarım yine söylüyorum. Kadir ağabey zamanında 500 bin kişiye ücretsiz yemek veriyorduk. Ücretli verdiği yemeği marifetmiş gibi anlatıyor. Biz ihtiyaca koşan bir anlayışız.’ ifadelerini kullandı.