Özgür Özel'den bir tuhaf açıklama: Alevi Sünni ayrımı yaptı

CHP genel başkanı Özgür Özel son günlerde pot üstüne pot kırmaya devam ediyor. Özgür Özel bu defa da katıldığı bir televizyon programında Alevi Sünni ayrımı yapınca sosyal medyada tepki çekti.

Özgür Özel'den bir tuhaf açıklama: Alevi Sünni ayrımı yaptı

31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere doğru geri sayım devam ederken CHP genel başkanı Özgür Özel’de yeni portlar kırmayı sürdürüyor. Özgür Özel daha önce bedelli askerlik konusunda yaptığı açıklamalarla büyük tepki çekmişti. Bu defa da Alevi Sünni ayrımı yaparak sosyal medyanın gündemine oturdu.

ÖZGÜR ÖZEL'DEN KATILDIĞI PROGRAMDA TUHAF AÇIKLAMALAR

CHP genel başkanı Özgür Özel katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamalarla yine tepki çekti. Bedelli askerlik açıklaması sonrası bu defa Alevi sünni ayrımı yapan Özgür Özel, Alevilerin coşkusunun Sünni seçmenden daha fazla olduğunu söyledi. Özgür Özel, Alevilerden aldığı Alkışı Sünni vatandaşlardan alamadığını belirtirken her zaman Alevi seçmenin coşkusunun daha fazla olduğunu ifade etti.

Özgür Özel Alevilerle arasının daha iyi olduğunu belirtirken şu ifadeleri kullandı:

"Geçmişteki Alevi oranıyla bugünkü Alevi oranında anlamlı bir fark olduğunu düşünmüyorum. En son mesela Çankaya Belediye Başkan Adayı Hüseyin Can Güner, benim de avukatım. 31 yaşında bir genç arkadaşımız. İnanılmaz liyakatli ve Alevi bir arkadaşımız. Yani benim kendi avukatım benim özel kalemim, Alevi."