SON DAKİKA İYİ Parti’den istifa eden Milletvekili AK Parti’ye katıldı

Siyaset gündeminde hareketlilik devam ediyor. İYİ Parti'den istifası çok ses getiren Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, AK Parti’ye katıldı. Geçtiğimiz hafta istifasını duyuran Hatipoğlu, ‘Derin görüş ayrılıkları yaşadım demişti.

SON DAKİKA İYİ Parti’den istifa eden Milletvekili AK Parti’ye katıldı

İYİ Parti'de geçtiğimiz haftalarda siyaset gündemini sallayan bir istifa yaşanmıştı. Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, geçtiğimiz hafta yaptığı bir son dakika açıklaması ile partisinden istifa ettiğini duyurmuştu. Hatipoğlu'nun istifası siyaset manşetlerinde geniş yer bulurken Hatipoğlu, istifa sebebini de açıklamasına eklemişti. İYİ Parti2den istifa eden Hatipoğlu'nun AK Parti'ye katıldığı öğrenildi. İşte detaylar...

GÖRÜŞ AYRILIKLARI YAŞADIM DİYEREK İSTİFA ETMİŞTİ

Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla partisinden istifa ettiğini duyuran ve istifa sebebini de açıklamasına ekleyen Nebi Hatipoğlu, derin görüş ayrılıkları yaşadığını ve bu sebeple istifa kararı aldığını belirtmişti. Hatipoğlu istifasını duyurduğu sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer vermişti:

'Büyük Türk Milleti'nin bilgisine; Türkiye ve Eskişehir sevdalısı bir insan olarak çıktığım siyaset yolculuğunda, Eskişehir Milletvekili seçildiğim İYİ Parti ile Genel Seçim sürecinden bu yana derin görüş ayrılıkları yaşamaktaydım. Parti içi istişare sürecimizin de sağlıklı yürümemesinden kaynaklı olarak, Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'i de bilgilendirerek İYİ Parti'den istifa ediyorum.'

son-dakika-iyi-parti-den-istifa-eden-milletvekili-ak-partiye-katildi.jpg

AK PARTİ'YE KATILDI

İYİ Parti'den istifasıyla gündemi sallayan Nebi Hatipoğlu, AK Parti'ye katıldı. Hatipoğlu'nun rozetini ise bizzat Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan taktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Hatipoğlu beraber kameralara poz verdi.