Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu! İşte dev derbinin hakemi

Bu hafta oynanacak olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu. Hem Fenerbahçe hem de Beşiktaş taraftarları dev derbiyi yönetecek hakemin ismini merak ediyordu. Dev derbi maçını yönetecek orta hakemin ismi açıklandı.

Fenerbahçe Beşiktaş derbisinin hakemi belli oldu! İşte dev derbinin hakemi

Beşiktaş, deplasmanda rakibi Fenerbahçe’nin konuğu oluyor. Dev derbi maçına doğru geri sayım devam ederken maçın hakemi ve maçla ilgili tüm detaylar merakla araştırılıyor. Beklenen açıklama geldi ve Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini yönetecek hakem belli oldu. Hakem ataması yapıldı, Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbi maçını hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

VOLKAN BAYARSLAN DEV DERBİDE GÖREV ALACAK

Hakem Volkan Bayarslan, dev derbi maçının orta hakemi oldu. Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında oynanacak olan derbi maçına doğru geri sayım devam ederken merakla beklenen soru yanıt buldu ve Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinin hakemi açıklandı. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisini hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

fenerbahce-besiktas-derbisinin-hakemi-belli-oldu-iste-dev-derbinin-hakemi.jpg

DERBİ MAÇI 27 NİSAN CUMARTESİ OYNANACAK

Fenerbahçe'nin ev sahipliğinde oynanacak olan dev derbi maçının günü ve saati de merak ediliyor. Kadıköy'de oynanacak olan derbi maçına az bir süre kalırken maçla ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi 27 Nisan Cumartesi saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.

FENERBAHÇE 3 PUANI İSTİYOR

Ligin geride kalan haftası olan 33. haftada oynanan Sivasspor-Fenerbahçe maçı 2-2'lik beraberlikle sonuçlanmıştı. Deplasman maçından 1 puanla dönen Fenerbahçe'de derbi maçında hedef 3 puan. Şampiyonluk yolunda deplasmanda 2 puan kaybeden sarı lacivertli ekip, Beşiktaş derbisinde 3 puanı hanesine yazdırarak moral bulmak istiyor. Fenerbahçe'de dev derbi öncesinde en skorer isimler ise İrfan Can Kahveci, Dzeko, Batshuayi, Tadic ve Szymanski olarak karşımıza çıkıyor.

fenerbahce-besiktas-derbisinin-hakemi-belli-oldu-iste-dev-derbinin-hakemi-001.jpg

BEŞİKTAŞ GALİBİYET İSTİYOR

İyi bir sezon geçiremeyen Beşiktaş ise galibiyet istiyor. Son olarak Fernando Santos ile yollarını ayıran Beşiktaş'ta Serdar Topraktepe takımın başına geçti. Serdar Topraktepe'nin yönetiminde Süper Lig'de Ankaragücü ile mücadele eden siyah beyazlı ekip, bu maçta aldığı 2-0'lık galibiyetle 5 maçlık galibiyet hasretini sona erdirdi. Beşiktaş, deplasmanda oynayacağı derbi maçından da galibiyetle çıkmak istiyor.