Alex de Souza Antalyaspor’da göreve başlıyor! İşte takımın başına geçeceği tarih

Brezilyalı yıldız futbolcu Alex de Souza, futbolculuk kariyerine noktayı koyduktan sonra teknik direktör olarak kariyerini devam ettirmişti. Yıllar sonra Türkiye’ye geri döneceği iddia edilen Alex de Souza, bu kez teknik direktör olarak geliyor.

Alex de Souza Antalyaspor’da göreve başlıyor! İşte takımın başına geçeceği tarih

Fenerbahçe’nin efsanesi Brezilyalı yıldız futbolcu Alec de Souza, yıllar sonra Türkiye’ye geri dönmeye hazırlanıyor. Bir dönem futbolcu olarak Türkiye’de yer alan yıldız isim şimdi ise teknik direktör olarak ülkeye adım atmak üzere. Alex de Souza’nın Antalyaspor’un başına geçeceği iddiası spor manşetlerini bir hayli hareketlendirdi. Akdeniz ekibinin genç teknik adamla prensipte anlaşmaya vardığı konuşuluyor.

SERGEN YALÇIN GİDİYOR ALEX DE SOUZA GELİYOR

Antalyaspor’un başında şimdilerde deneyimli teknik adam Sergen Yalçın bulunuyor. Sene sonunda akıbeti ne olacak, Antalyaspor’la devam edecek mi merak edilen Sergen Yalçın’ın ismi son dönemde Beşiktaş ile de anılıyordu. Beşiktaş taraftarları Sergen Yalçın’ı yeniden takımın başında görmek isterken Antalyaspor’da Alex de Souza gündemi büyük ses getirdi. Sergen Yalçın’ın Antalyaspor ile olan sözleşmesinde 1 yıllık opsiyonu bulunuyor. Ajansspor’da yer alan habere göre, Antalyaspor’da Alex de Souza dönemi başlıyor.

alex-de-souza-antalyaspor-da-goreve-basliyor-iste-takimin-basina-gececegi-tarih.jpg

GÖZLER YENİ SEZONDA

Kariyerine teknik direktör olarak devam eden Alex de Souza ile Antalyaspor’un yaklaşık iki ay önce görüşmeye başladığı iddia edilirken Alex de Souza’nın bu hafta Antalya’ya geldiği de iddialar arasında. 2023 yılının Mayıs ayından bu yana takım çalıştırmayan Alex de Souza, son olarak Brezilya ekibi Avai’de görev yapmıştı. Antalyaspor’un Alex de Souza ile prensipte anlaştığı öne sürülürken şimdi gözler yeni sezona çevrildi.