Süper Lig takımlarına transfer yasağı! FIFA ceza yağdırdı

Süper Lig takımlarına ceza yağdı. FIFA, Türk Kulüplerini ceza yağmuruna tuttu. Kayserispor, Adana Demirspor, Antalyaspor Ankaragücü ve Konyaspor’a transfer yasağı geldi. 1. Lig takımlarından Eyüpspor’a da transfer yasağı uygulandı.

Süper Lig takımlarına transfer yasağı! FIFA ceza yağdırdı

FIFA, Türk Kulüplerine transfer yasağı getirdi. Süper Lig ve 1. Lig ekiplerinden ceza alan takımların isimleri belli oldu. Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’a süresiz olarak transfer yasağı getirilirken 4 Süper Lig ekibine ise 3’er dönem transfer yasağı uygulandı. 1. Lig takımlarından Eyüpspor’a da 3 dönem transfer yasağı getirildi. İşte FIFA’nın transfer yasağı getirdiği takımlar…

KAYSERİSPOR’A SÜRESİZ TRANSFER YASAĞI

FIFA’dan ceza alan Türk Kulüplerinin isimleri açıklandı. FIFA, Süper Lig’de Kayserispor’a süresiz olarak transfer yasağı getirdi. Kayserispor’un yanı sıra 4 Süper Lig takımına daha 3’er dönemlik olmak üzere transfer yasağı uygulandı.

super-lig-takimlarina-transfer-yasagi-fifa-ceza-yagdirdi.jpg

4 SÜPER LİG TAKIMINA 3’ER DÖNEM TRANSFER YASAĞI

FIFA’dan 1 Süper Lig takımına süresiz, 4 Süper Lig takımına ise 3’er dönem olmak üzere transfer yasağı geldi. FIFA’nın sitesinde yer alan bilgilerde, Süper Lig ekiplerinden Kayserispor’a süresiz olarak transfer yasağı geldi. Antalyaspor, Adana Demirspor, Konyasporve Ankaragücü’ne ise 3’er dönem olmak üzere transfer yasağı uygulandı.

EYÜPSPOR’A DA YASAK GELDİ

Transfer yasağı gelen Türk Kulüpleri arasında 1. Lig takımlarından Eyüpspor da yer aldı. FIFA, 1. Lig takımı Eyüpspor’a da 3 dönem transfer yasağı verdi.

super-lig-takimlarina-transfer-yasagi-fifa-ceza-yagdirdi-001.jpg

TRANSFER YASAĞI GELEN TAKIMLAR

- Kayserispor (Süper Lig): Süresiz transfer yasağı

- Adana Demirspor (Süper Lig): 3 dönem transfer yasağı

- Antalyaspor (Süper Lig): 3 dönem transfer yasağı

- Ankaragücü (Süper Lig): 3 dönem transfer yasağı

- Konyaspor (Süper Lig): 3 dönem transfer yasağı

- Eyüpspor (1. Lig): 3 dönem transfer yasağı