Trabzonspor Fenerbahçe maç sonucu (TS FB maçı kaç kaç bitti)

Trabzonspor Fenerbahçe maç sonucu! Trabzonspor Fenerbahçe skoru! Trabzonspor Fenerbahçe anlık skor! TS FB maçı kaç kaç? TS FB maçı kaç kaç bitti? Süper Lig'de günün maçında Trabzonspor Fenerbahçe karşı karşıya geliyor.

Trabzonspor Fenerbahçe maç sonucu (TS FB maçı kaç kaç bitti)

Süper Lig'de günün maçında Trabzonspor Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. 17 Mart pazar akşamı oynanacak Trabzonspor Fenerbahçe skoru! Trabzonspor Fenerbahçe anlık skor! Trabzonspor Fenerbahçe maçı kaç kaç? Trabzonspor Fenerbahçe canlı skoru sizlerle!

Trabzonspor Fenerbahçe maç sonucu: 2-3 sona erdi

Süper Lig'de haftanın en önemli maçında Trabzonspor Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Trabzonspor Fenerbahçe maç sonucu! Trabzonspor Fenerbahçe skoru kaç kaç? TS FB canlı skoru sizlerle! TS FB maçı kaç kaç bitti?

Fenerbahçe deplasmanda Trabzonspor'u 3-2 mağlup etti.

17 Mart 2024 pazar Trabzonspor Fenerbahçe canlı skor!

17 mart pazar günü oynanacak Trabzonspor Fenerbahçe canlı skoru sizlerle. Süper Lig'de Galatasaray'ın Kasımpaşa deplasmanında kazanmasıyla başka bir seviyeye çıkan Trabzonspor Fenerbahçe maçı kaç kaç bitti merak ediliyor.

Galatasaray kazanmasıyla puan farkı 5'e yükselen Süper Lig'de haftanın maçı nefesleri kesiyor. Trabzonspor Fenerbahçe Papara Park stadyumunda karşılaşıyor. Abdullah avcı'nın mutlak galibiyet için çıkardığı kadro da, büyük sürpriz İsmail Kartal'dan geldi. Adeta satranç haline gelen karşılaşmada Fenerbahçe kazanarak şampiyonluk ümitlerini sürdürmek istiyor. Trabzonspor ligin ilk maçında olduğu gibi Fenerbahçe'ye mağlubiyet yaşatıp, Avrupa'yı garantilemek istiyor.

Süper Lig'in haftanın en önemli maçı olarak değerlendiren Trabzonspor Fenerbahçe maçı canlı anlatımla habergazete.com'da yer alacak.

Trabzonspor'da forvet sürprizi!

Son maçta Bardhi'nin forma giydiği hücumda son dakika sürpriz yapılarak Enis Destan ve Pepe aynı anda 11'de yer aldı. Visca ve Trezeguet ile Pepe ve Enis Destan'a gol attırmak için uğraşacak. Orta saha Mendy ve Berat'a emanet!

Fenerbahçe'de forma İrfan Can Kahveci'nin!

Stoper'de Serdar Aziz sürprizi yaşatan Fenerbahçe, ileride ise İrfan Can Kahveci sürprizi yaşandı. Cengiz Ünder zorlu Trabzonspor Fenerbahçe maçında yedek kaldı.