1 Ocak yılbaşında ücretsiz seyahat müjdesi! 1 Ocak’ta bedava olacak ulaşım araçları

1 Ocak 2024 Pazartesi günü ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Resmi tatil takviminde yer alan 1 Ocak tarihinde toplu taşıma araçları ücretsiz mi olacak, toplu taşıma araçlarıyla ücretsiz seyahat edilebilecek mi merak ediliyor.

1 Ocak yılbaşında ücretsiz seyahat müjdesi! 1 Ocak’ta bedava olacak ulaşım araçları

1 Ocak tarihine doğru geri sayım devam ediyor. 31 Aralık 2023 Pazar saat 00.00’da yeni bir yılı karşılayacağız. 2023’e veda ederek 2024’ü karşılayacağımız gece olan 1 Ocak 2024 tarihinde resmi tatil uygulanacak. 1 Ocak 2024 Pazartesi günü tüm kamu kurum ve kuruluşları ile okullar ve iş yerleri bir gün süreyle kapalı olacak. Vatandaşlar ise toplu taşıma araçları ile ilgili bilgileri merak ediyor. Peki, 1 Ocak toplu taşıma ücretsiz mi? 1 Ocak 2024 akbil bedava mı? Yılbaşında toplu taşıma ücretsiz mi olacak? 1 Ocak’ta hangi toplu taşıma araçları ücretsiz olacak? İşte tüm merak edilenler…

YILBAŞINDA ÜCRETSİZ OLAN TOPLU TAŞIMA ARAÇLARI

1 Ocak 2024 Pazartesi günü resmi tatil uygulanacak. Yılın ilk gününü gezerek geçirmek isteyen vatandaşlar için toplu taşıma araçları ücretsiz hizmet verecek. 1 Ocak 2024 Pazartesi günü Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu ücretsiz olarak hizmet verecek.

1-ocak-yilbasinda-ucretsiz-seyahat-mujdesi-1-ocak-ta-bedava-olacak-ulasim-araclari.jpg

ÜCRETSİZ SEYAHAT EDİLEBİLECEK

Yılbaşında ücretsiz olacak toplu taşıma araçları ile ilgili Cumhurbaşkanı kararı Resmi Gazete’de yayımlandı. Yılın ilk gününde vatandaşlar o toplu taşıma araçları ile ücretsiz seyahat edebilecek. Bu karar kapsamında 1 Ocak 2024 Pazartesi, yeni yılın ilk günü Başkentray, Marmaray, İZBAN ve Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metrosu seferleri ücretsiz olacak.