3 il için kritik uyarı

Meteoroloji’den 3 il için uyarı geldi. Çok şiddetli yağış geliyor, vatandaşlar tedbirli olsun.

3 il için kritik uyarı

MGM’den son dakika uyarısı. 3 ilde hava sıcaklıkları düşecek, yağışlar başlayacak. Hemen ardından da yurt genelinde kar bekleniyor. Meteorolojinin ardından meteoroloji kaynaklarından da açıklama yapıldı. Özellikle o 3 ilde yaşayanlar tedbirini alsın.

Hava sıcaklıkları yeni yılın ilk günlerinde mevsim normallerinin üstünde seyrediyor. Adeta yazdan kalma havaların yaşandığı İstanbul’da vatandaşlar kar ne zaman yağacak sorusuna yanıt bekliyor. Beklenen haber ise geldi. Hem kar tarihi belli oldu hem de 3 il için kritik uyarı yapıldı. İşte meteoroloji son hava durumu tahminleri…

KAR TARİHİ BELLİ OLDU

Meteoroloji’den yapılan son hava durumu tahminleri ile kar bekleyenlere büyük müjde geldi. Başta İstanbul olmak üzere birçok ilde 8 ocak cumartesi gecesinden itibaren hava sıcaklıkları düşüyor ve kar beklentisi de artıyor. 9 10 Ocak tarihlerinden itibaren ise yurdun büyük bölümünde kar yağışı etkisini gösterecek.

3 İL İÇİN KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroloji genel müdürlüğü tarafından yapılan değerlendirmelerde 3 il için ise kuvvetli yağış uyarısı verildi. Deprem bölgesinde bulunan Kahramanmaraş Hatay ve Osmaniye illerinde vatandaşların yağışlara karşı tedbirli ve dikkatli olmaları istendi.