Ayı saldırısına uğrayan adam kendi kolunu keserek kurtulabildi

Ayının saldırısına uğrayan talihsiz adamın kurtulmak için başvurduğu yöntem film sahnelerini aratmadı. Meyve verdiği vahşi ayının saldırısına uğrayan talihsiz adamın saldırıdan kurtulmak için kendi kolunu kesmek zorunda kaldığı öğrenildi.

Ayı saldırısına uğrayan adam kendi kolunu keserek kurtulabildi

Tayland’da yaşanan olay film değil gerçek dedirtti. Yaban hayatı koruma merkezinde gönüllü olarak görev yapan İsveçli bir turist, meyve verdiği ayının saldırısına uğradı. Meyve verdiği vahşi ayının saldırısına uğrayan turistin kurtulmak için tek çaresi kendi kolunu kesmesiydi. Talihsiz adam, ayının saldırısından kurtulmak için kendi kolunu kesmek zorunda kaldı.

KAFESİN İÇİNDEKİ AYIYA MEYVE VERİRKEN ELİNİ KAPTIRDI

Film sahnelerini aratmayan olay, Tayland’ın Chiang Mai kentinde bulunan bir yaban hayatı koruma merkezinde meydana geldi. Dün yaşandığı öğrenilen olayda merkezde gönüllü olarak çalıştığı öğrenilen İsveçli turist Stefan Claudio Specogna, kafesin içindeki ayıya meyve verdiği sırada vahşi ayının saldırısına uğradı. Elini kafesin içine soktuğu anlarda saldırıya uğrayan ve elini ayıya kaptıran talihsiz turistin sağ eli ayı tarafından ısırıldı.

ayi-saldirisina-ugrayan-adam-kendi-kolunu-keserek-kurtulabildi.jpg

SALDIRIDAN KURTULMAK İÇİN KOLUNU KESTİ

Kafese meyve koymak isteyen ve kolunu demir parmaklıklardan içeri sokan İsveçli turist, ayının kendisini yakalamasıyla kafese doğru çekildi. Vahşi ayının saldırısına uğrayan ve sağ eli ayı tarafından ısırılan 32 yaşındaki turistin saldırıdan kurtulmak için kendi kolunu bıçakla kestiği öğrenildi. Olayı anlatan görgü tanıkları da talihsiz adamın meyve koyduğu sırada ayı tarafından kafese doğru çekildiğini belirtti. Saldırının ardından hastaneye kaldırılan Specogna’nın hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken olayla ilgili inceleme başlatıldı.