Çeyrek ve gram altın fiyatları kıpır kıpır! Her şey tepetaklak oldu

Altın fiyatlarında hareketlilik sürüyor. Çeyrek ve gram altın fiyatları yükseliş trendine girdi. Peki Altın düşecek mi yoksa çıkacak mı? Altın fiyatları daha ne kadar yükselecek?

Çeyrek ve gram altın fiyatları kıpır kıpır! Her şey tepetaklak oldu

Altın fiyatları son dakika gelişmeleri vatandaş ve yatırımcının gündeminden düşmüyor. Hem ons Altın fiyatlarında yaşanan gelişmeler hem de Türkiye’deki gelişmeler gram altın fiyatlarını anlık olarak etkiliyor. Bugün çeyrek ve gram altın fiyatları güne yükselişle başladı. Altının bundan sonraki akıbeti ise vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Peki gram altın düşecek mi yoksa çıkacak mı? Altın fiyatları ne olacak? Ünlü Ekonomist İslam Memiş altın fiyatları tahminlerini açıkladı. İşte İslam Memiş'in altın tahminleri…

Çeyrek altın ve gram altın fiyatları oldukça hareketli bir seyir izlemeye devam ediyor. Dün altın fiyatları düşüş eğilimine girse de bugün yeniden yükselişe geçti. Her dediği çıkan Ekonomist İslam Memiş altın fiyatları ile ilgili yeni tahminlerde bulundu. Peki gram altın fiyatları düşecek mi yoksa çıkacak mı? Altın fiyatları ne olacak?

GRAM ALTIN YÜKSELMEYE DEVAM EDİYOR

2024 yılının son ayında gram altın fiyatları ne olacak sorusunun yanıtı merak ediliyordu. Her ne kadar ons altın fiyatları düşüşe geçse de gram altında Yükseliş sürüyor. Ons Altın fiyatlarında 2020 dolar seviyeleri Test ediliyor. Bu destekle dün düşüşe geçen gram altın bugün güne yeniden yükselişle başladı. Gram altın fiyatları şu dakikalarda 1906 TL seviyelerinde işlem görüyor. Çeyrek altın ise bugün 3.020 TL'ye kadar yükseldi.

altin-fiyatlari-1.jpg

ALTIN FİYATLARI DÜŞER Mİ?

Altın yatırımı yapmak isteyen vatandaşlar ise altın fiyatları düşer mi sorusuna yanıt arıyor. Altın fiyatları konusunda her dediği çıkan isimlerden olan İslam Memiş, gram altın fiyatları ile ilgili yeni tahminlerini açıkladı. Altında kısa süreli düşüşler olabileceğini ve bunun da ons altından kaynaklandığını belirten Ekonomist, ancak beklentinin Yükseliş yönünde olduğunu dile getirdi.

Altın fiyatlarının 2023 yılını 2000 TL seviyelerinde kapatmasına kesin gözüyle baktığını belirten Ekonomist, 2024 yılının ilk yarısında ise gram altın fiyatlarının 2.500 TL'ye kadar yükselmesini beklediğini dile getirdi. 2024'ün 3 çeyreğinde gram altında beklentisinin 2.700 TL seviyeleri olduğunu belirten ünlü Ekonomist, yıl sonunda ise yine 3000 TL'ye kadar bir Yükseliş beklediğini duyurdu.

SAKIN ELİNİZDEKİ ALTINI SATMAYIN

Aralık ayının son günleri gelirken gram altın fiyatlarında düzeltme düşüşleri olabileceğini de sözlerine ekleyen İslam Memiş, elinde altını bulunan vatandaşlara sakın satmayın çağrısında bulundu. Altın borcu olanları da uyaran Ekonomist, Yeni yıldan itibaren Altın fiyatlarında çok ciddi yükselişler olabileceğini belirterek borcu olanların Aralık ayını değerlendirmesi gerektiğini ifade etti.