İşte Beyine zarar veren o üç alışkanlık!

Günlük hayatımızda harekete geçirdiğimiz bazı alışkanlıklar biz fark etmeden bize zarar vermeye devam ediyor.

İşte Beyine zarar veren o üç alışkanlık!

Günlük hayatımızda harekete geçirdiğimiz bazı alışkanlıklar biz fark etmeden bize zarar vermeye devam ediyor. Bu alışkanlıklardan 3 tanesi beyine ciddi aşamada zararlar verebiliyor. Sinir sisteminin merkezi olarak hizmet eden bir organ olan beyin sağlığını korumak genel sağlık için oldukça büyük bir önem taşımaktadır. Uzmanlara göre bu 3 alışkanlık beyine siz fark etmeden zarar vermeye devam ediyor.

iste-beyine-zarar-veren-o-uc-aliskanlik.jpg

1) Yüksek sesle müzik dinlemek, kulaktan beyne sinyal taşıyan sinir liflerine zarar vermektedir.
2) İkinci sırada ise büyük küçük herkesin severek tükettiği patates kızartması yer almaktadır. Aşırı patates kızartması tüketimi ileride unutkanlığa sebep olabilir.
3) Karanlıkta uzun süre vakit geçirmek, sizi depresyona sokabilir ve beyin aktivitelerinizi önemli ölçüde yavaşlatabilir.

iste-beyine-zarar-veren-o-uc-aliskanlik-001.jpg

Günlük hayatımızda harekete geçirdiğimiz bazı alışkanlıklar biz fark etmeden bize zarar vermeye devam ediyor. Bu alışkanlıklardan 3 tanesi beyine ciddi aşamada zarar vermektedir. Sinir sisteminin merkezi olarak hizmet eden bir organ olan beyin sağlığını korumak genel sağlık için oldukça büyük bir önem taşıyor. Uzmanlara göre bu 3 alışkanlık beyine siz fark etmeden zarar vermeye devam ediyor. Aman dikkat!