İndirim dediğin böyle olur! 16’lı 32’li 40’lı tuvalet kağıdı fiyatları dibinde dibinde

Yeni indirim kampanyası tarım Kredi'den geldi. Böyle indirim ne görüldü ne duyuldu. Tarım Kredi'de 16’lı 32’li 40’lı tuvalet kağıdı fiyatları bedavaya yakın.

İndirim dediğin böyle olur! 16’lı 32’li 40’lı tuvalet kağıdı fiyatları dibinde dibinde

Tarım Kredi Market yeni indirim kampanyası ile yine göz dolduruyor. Son dönemlerde ekonomik fiyat garantisi ile dikkatleri üzerine toplayan Tarım Kredi Market bu defa tuvalet kağıdı indirimi ile vatandaşın bütçesine hitap ediyor. Tarım Kredi de 16'lı 32'li 40'lı tuvalet kağıdı fiyatları en dibe çekildi. İşte indirim dediğin böyle olur dedirten yeni tarım kredi kampanyasının detayları…

Tarım Kredi Kooperatif Market peş peşe düzenlediği indirim kampanyaları ile vatandaşın bütçesini rahatlatmaya devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı üzerine yaklaşık 1 yıl önce Kar amacı gütmeden satışa başlayan ve her gün ekonomik fiyatları ile dikkat çeken Tarım Kredi Kooperatif marketlerde dönemsel indirimlerde oluyor. Özellikle tuvalet kağıdı gibi hijyen ürünlerinde büyük kampanyalar yapan ünlü Marketler Zinciri yeni indirimini duyurdu. Tarım Kredi de bu defa 16'lı 32'li 40'lı tuvalet kağıdı fiyatlarına devasa bir grup indirim uygulandı. Evinde tuvalet kağıdı bir tane tuvalet kağıdı stoklarını yenilemek isteyen herkes Akın Akın gidiyor. Cüzdanını kapağını Tarım Kredi markete koşmayı unutmasın. Çünkü Tarım Kredi markette çok cazip indirimler var. İşte Tarım Kredi Market tuvalet kağıdı fiyatları…

Tarım Kredi Market tuvalet kağıdı fiyatları indirime girdi. Özellikle tuvalet kağıdı gibi hijyen ürünlerini ekstra indirimli olarak satışa sunmaya dikkat eden ünlü marketler zincirinde 2 Kasım 2023 tarihine kadar 32'li ve 40'lı tuvalet kağıdı fiyatları ile 16’lı tuvalet kağıdı fiyatlarına Devasa bir kampanya uygulandı. Yeni tarım kredi indirimi ile kırklı rulo tuvalet kağıdı fiyatları 159 TL'ye düşerken Elit marka 16'lı tuvalet kağıdı ise 99 TL'den satışa sunuldu.

Tarım Kredi Market tuvalet kağıdı indirimi stoklarla sınırlı ürün için geçerli nokta kampanya 2 kasım tarihine kadar devam edecek Ancak şu anda Akın Akın vatandaşlar tarım kredinin yolunu tutuyor. O sebeple bu kampanyadan faydalanmak indirimli tuvalet kağıdı alışverişi yapmak isteyenler acele etsin. Tarım Kredi marketin yeni indirim kampanyası kesinlikle kaçırılmayacak türden.