Sabiha Gökçen 30 Aralık metro seferleri! Galatasaray Fenerbahçe uçağı takip ediliyor

Süper Kupa final maçının ileri bir tarihe ertelenmesinin ardından Galatasaray ve Fenerbahçe takımları Türkiye’ye geri dönüyor. Onlarca taraftar da takımları karşılamak için hazırlıklara devam ediyor. Gözler takımların dönüş uçaklarında.

Sabiha Gökçen 30 Aralık metro seferleri! Galatasaray Fenerbahçe uçağı takip ediliyor

Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa final maçı yaşanan olaylar sonrası ileri bir tarihe ertelendi. Galatasaray ve Fenerbahçe takımları Türkiye’ye geri dönüyor. İstanbul’da onlarca taraftar iki takımı da havalimanında karşılamak için hazırlık yapıyor. Takımların uçaklarını takip eden taraftarlar saat kaçta havaalanında olacaklarını merak ederken metro sefer saatleri de araştırılıyor. İstanbul2da toplu taşımaya Galatasaray-Fenerbahçe takımlarını karşılamak isteyen taraftarlar için Metro İstanbul’dan ‘Gece Metrosu’ hatırlatması geldi.

TARAFTARLAR GALATASARAY VE FENERBAHÇE’Yİ BEKLİYOR

29 Aralık 2023 Cuma saat 20.45’te Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da oynanacak olan Süper Kupa final maçı, Suudi Arabistan yetkililerinin Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncularının ısınmaya Atatürk tişörtleriyle çıkmasına izin vermemesiyle başlayan kriz sonucunda oynanmadı. Her iki takım da Atatürk tişörtü ve Atatürk pankartına izin verilmemesi durumunda maça çıkmayacaklarını açıkladı. TFF, Galatasaray ve Fenerbahçe’den yapılan ortak açıklamayla Süper Kupa final maçı ileri bir tarihe ertelendi. Galatasaray ve Fenerbahçe takımları Türkiye’ye dönüş yapıyor. Onlarca taraftar da takımları karşılamak için hazırlanıyor. Taraftarların havalimanında takımları karşılayacağı öğrenildi.

sabiha-gokcen-30-aralik-metro-seferleri-galatasaray-fenerbahce-ucagi-takip-edilior.jpg

METRO İSTANBUL’DAN ÖNEMLİ HATIRLATMA

Galatasaray ve Fenerbahçe takımlarının Türkiye’ye dönüşü beklenirken onlarca taraftar da havalimanında takımları karşılamak için hazırlanıyor. Takımlara coşkulu bir karşılama yapmak için hazırlanan taraftarlar Galatasaray ve Fenerbahçe’nin İstanbul uçağını takip ediyor. Toplu taşıma ile ilgili de önemli bilgilendirmeler geliyor. Metro İstanbul, takımları karşılamak isteyenler için önemli bir hatırlatmada bulundu. Metro İstanbul’dan yapılan açıklama şöyle;

‘Tüm İstanbullularımıza duyurumuzdur. Sabaha karşı yurdumuza dönecek şanlı takımlarımızı karşılayabilmeniz için;

M1A Yenikapı Atatürk Havalimanı

M1B Yenikapı-Kirazlı

M2 Yenikapı-Hacıosman

M4 Kadıköy-Sabiha Gökçen Havalimanı

M5-Üsküdar-Çekmeköy

M6 Levent-Boğaziçi Ü./Hisarüstü ve

M7 Yıldız-Mahmutbey metro hatlarımızda Gece Metrosu olduğunu hatırlatmak isteriz.’

sabiha-gokcen-30-aralik-metro-seferleri-galatasaray-fenerbahce-ucagi-takip-edilior.jpg