Nikah memuru duaya izin vermedi salondakiler alkışlarla protesto etti

İzmir'de kıyılan bir nikahta dua edildiği esnada nikah memurunun müdahalesi ve mikrofonu dua eden hocanın elinden alması sosyal medyanın gündemine oturdu. Kısa sürede gündem olan görüntüler tartışma yarattı.

Nikah memuru duaya izin vermedi salondakiler alkışlarla protesto etti

İzmir’in Karşıyaka ilçesinde kıyılan bir nikahta nikah memurunun dua edilirken yaptığı müdahale tartışma yarattı. Nikah merasiminden hemen önce kaydedilen görüntülerde nikah memurunun dua eden hocanın elinden mikrofonu aldığı ve hocanın mikrofonsuz duaya devam ettiği esnada arkadan müzik açıldığı görülüyor. Kısa sürede gündem olan bu görüntüler tartışma yarattı.

NİKAH SALONUNDA DUA KRİZİ

Olay, İzmir’in Karşıyaka ilçesinde bir nikah töreninde yaşandı. Karşıyaka ilçesinde kıyılan bir nikah merasimi öncesinde kaydedilen görüntülerde nikah salonunda dua krizi yaşandığı görüldü. Edinilen bilgiye göre, nikah öncesinde dua etmek isteyen hocaya müdahale eden nikah memuru, ‘Burası resmi daire. Burada buna izin vermiyoruz’ dedi ve mikrofonu hocanın elinden aldı.

nikah-memuru-duaya-izin-vermedi-salondakiler-alkislarla-protesto-etti.jpg

‘RESMİ NİKAH KIYIYORUZ BİZ’

Zübeyde Hanım Nikah Evi’nde yaşandığı aktarılan olayda, oğlunu nikah merasiminde dua edilmesi için nikah salonuna hoca davet eden bir vatandaş, nikah memurunun tepkisiyle birlikte büyük bir şaşkınlık yaşadı. Sahneye davet edilen hoca, duaya başladığı esnada arkadan gelen nikah memuru, hocanın elinden mikrofonu aldı ve ‘Burası resmi daire. Burada buna izin vermiyoruz. Resmi nikah kıyıyoruz biz. Lütfen evinizde yapın’ dedi ve sahnenin arka tarafına geçti.

nikah-memuru-duaya-izin-vermedi-salondakiler-alkislarla-protesto-etti-001.jpg

DAVETLİLER OLAYI ALKIŞLARLA PROTESTO ETTİ

Elinden mikrofon alınan hoca ise duaya mikrofonsuz şekilde devam etmek istedi fakat bu kez de arkadan müziğin sesi açıldı. Yaşananlara bir anlam veremeyen davetliler ise olayı alkışlarla protesto ederek yaşananlara tepki gösterdi. Cep telefonu kameralarına an be an yansıyan görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.