Özgür Demirtaş'ın olay yaratacak Kızıl Goncalar yorumu

Yaptığı açıklamalarla gündemden düşmek bilmeyen ekonomist Özgür Demirtaş, son zamanlarda çok konuşulan Kızıl Goncalar dizisiyle ilgili yaptığı yorum en çok konuşulanlar arasına girdi.

Özgür Demirtaş'ın olay yaratacak Kızıl Goncalar yorumu

Dizinin sıkı takipçisi Özgür Demirtaş, dizinin son bölümüyle alakalı yine dizinin oyuncularından Cüneyd'e adeta övgüler yağdırdı. Başladığı günden bu yana oldukça konuşulan Kızıl Goncalar dizisi senaryosu ve oyunculuklarıyla Pazartesi akşamına damga vurmaya devam ediyor.

ozgur-demirtasin-olay-yaratacak-kizil-goncalar-yorumu.jpg

“ZAMANA UYMAK GEREKTİĞİNİ ÇOK SAĞLAM ANLATTI”

Dizinin son bölümlerinde ortalık çok fazla karıştı. Amcasına biat etmeyen Cüneyd'in tarikattan atılmasının ya da 999 gün hücrede yaşamasının konuşulduğu son bölümde heyecan yine doruklardaydı. Cüneyd'i canlandıran Mert Yazıcıoğlu'nun adeta fırtınalar estirdiği bölüme çok sayıda yorum yapıldı. Güçlü oyuncu kadrosuyla seyirciyi ekran başına kilitleyen Kızıl Goncalar dizisine bir yorum da ekonomist Özgür Demirtaş'tan geldi. Özgür Demirtaş, sosyal medya hesabından şu ifadeleri kullandı: "Son performansı yine harikaydı. Zamana uymak gerektiğini çok sağlam anlattı, Cüneyd Efendi..."

ozgur-demirtasin-olay-yaratacak-kizil-goncalar-yorumu-001.jpg

ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR?

K.Özgür Demirtaş Ankara'da dünyaya gelmiştir. İlkokul eğitimini Manisa'nin Salihli ilçesinde tamamlamıştır. Ortaokul ve lise eğitimini İzmir'de tamamlamıştır. Üniversite yerleştirme sınavında Türkiye'de ilk 50 öğrenci arasında yer almıştır. Boğaziçi Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliği'ni başarı ile tamamlamıştır. Amerika Birleşik Devletleri, Boston College'da ana dalından farklı bir dal olan Finans alanında 5 yıl içerisinde doktora çalışmalarını tamamlayarak 27 yaşında (2003 yılında) doktor ünvanını almıştır.