SON 4 GÜN! Ayçiçek yağı 42 TL 5 kg toz şeker 119 TL

CarrefourSA indirimli alışveriş yapmak isteyenler için kapılarını açtı. Sadece 4 gün geçerli indirim kampanyası kapsamında ayçiçek yağı yumurta tozşeker fiyatları düştü.

SON 4 GÜN! Ayçiçek yağı 42 TL 5 kg toz şeker 119 TL

CarrefourSA'da Ocak ayı indirim kampanyaları aralıksız olarak devam ediyor. Yeni ve özel indirimli ürünler listesini yayınlayan ünlü marketler zincirinde ayçiçek yağı tozşeker yumurta tereyağı peynir çeşitlerinde fiyat indirimi var. CarrefourSA’nın yeni aktüel ürünler kataloğu ile gelen indirimli ürünler 24 Ocak’ta sona erecek. Acele Eden indirimli ürün kampanyasını yakalar.

Yeni yılda bir çok ürünün fiyatı değişirken CarrefourSA market ise kendi markasına ait ürünleri indirimli olarak satışa sunmaya devam ediyor. Türkiye’nin en büyük market zincirlerinden olan ve 81 ilde şubesi bulunan CarrefourSA 24 Ocak tarihine kadar geçerli yeni kampanyasını duyurdu. CarrefourSA da tozşeker ayçiçek yağı peynir çeşitleri bakliyat çeşitleri Tereyağı çeşitleri yumurta çeşitleri indirimli olarak raflara geliyor. Özellikle CarrefourSA kataloğunda 1 litre ayçiçek yağı ve 5 kg toz şeker fiyatları dikkat çekiyor.

CARREFOURSA DAN DEV İNDİRİM

Ocak ayına özel yepyeni bir kampanyaya imza atan CarrefourSA dev indirimlerle tüketicilerin beğenisini topluyor. Yeni Carrefour indirim listesinde özellikle ayçiçek yağı fiyatları yumurta fiyatları ve tozşeker fiyatları dikkat çekiyor. CarrefourSA’nın yeni kampanyasında Carrefour markalı 1 litre ayçiçek yağ fiyatı 42,50 TL’ye düştü. Yine Carrefour markalı 5 kg toz şeker fiyatı ise 139,70 5 TL’den raflara geliyor.

Ocak ayına özel peş peşe indirimli ürünler listesini duyuran CarrefourSA sadece Carrefour kart sahipleri için geçerli bir indirim kampanyası yapıyor. Hesaplı fiyatlar 24 Ocak’ta sona erecek.

CARREFOURSA YUMURTA İNDİRİMİ DE BAŞLADI

CarrefourSA market tozşeker ve ayçiçek yağı fiyatlarının yanı sıra yumurta süt un tereyağı peynir çeşitleri de indirimli ve hesaplı fiyat garantisi sünüyor. CarrefourSA markette yine Carrefour bio organik yumurta altılı fiyatı 36 TL’ye düştü. Carrefour tereyağı 500 gr 114,50 TL fiyat etiketiyle sizlere sunuluyor. Bakliyat çeşitleri de Carrefour da indirimli olarak sizlerle buluşacak ürünler arasında yer alıyor. Bu kadar da değil Carrefour markette kırmızı et ürünlerinde indirim, temizlik ürünlerinde çok uygun fiyatlar, balık çeşitlerinde hesaplı kampanyalar sizleri bekliyor olacak. Carrefour marketin kampanyasını kaçırmak istemiyorsanız 24 Ocak tarihine kadar markete uğramayı ihmal etmeyin.