Şubat Ayına Özel Migros İndirimi: Tuvalet Kağıdı Sadece 30 TL

Migros Market Şubat ayına özel yeni indirim listesini yayınladı. Migros'ta tuvalet kağıdı fiyatları sadece 30 TL'ye düştü. Ancak kampanyası stoklarla sınırlı, acele eden indirimi yakalar.

Şubat Ayına Özel Migros İndirimi: Tuvalet Kağıdı Sadece 30 TL

Şubat Ayına Özel Migros İndirimi: Tuvalet Kağıdı Sadece 30 TL - Migros Şubat ayı indirimi fırsatları devam ediyor. Migros'un resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada Özellikle tuvalet kağıdı fiyatlarına dev indirim geldiği duyuruldu. Şubat ayına özel fiyatları düşüren Migros Market stoklarla sınırlı indirim kampanyasından faydalanmak isteyenlerin elini çabuk tutmasını istedi. Peki Migros tuvalet kağıdı fiyatları ne kadar? Migros tuvalet kağıdı indirimi ve detaylar haberimizde…

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden Migros'ta kampanyaların ardı arkası kesilmiyor. Şubat ayına özel yepyeni fırsatlarını duyuran ünlü marketler zincirinin yeni aktüel ürünler listesinde öne çıkan birçok ürün bulunuyor. Bu ürünlerden bir tanesi de tuvalet kağıdı oldu. Son dönemlerde hijyen ihtiyacının artması ile birlikte tuvalet kağıdı fiyatları da rekor üstüne rekor kırıyordu. Ancak Migros Market vatandaştan gelen indirim talebini duydu ve yeni indirimli fiyat listesini açıkladı. Bu hafta Migros'ta rekor tuvalet kağıdı indirimi var.

MİGROS'TA 8'Lİ TUVALET KAĞIDI FİYATI 30 TL'YE DÜŞTÜ

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden Migros'ta indirim kampanyaları ardı arkası kesilmeden devam ediyor. Yepyeni indirimli ürünler listesini yayınlayan ünlü marketler zincirinde bu hafta öne çıkan ürün tuvalet kağıdı oldu. Ecco Yeşil Dünya 8'li 3 katlı tuvalet kağıdı fiyatlarında indirim yapan Migros sadece 30 TL etiketi ile ürünü raflara taşıdı. Migros'un tuvalet kağıdı fiyatlarına %25'lik dev indiriminden faydalanmak isteyenlerimize acele etmesinde yarar var.

migros-indirim-3.jpg

MİGROS İNDİRİMİ STOKLARLA SINIRLI

Migros Market'in yaptığı yeni tuvalet kağıdı indirmiş stoklarla sınırlı olarak raflara geliyor. Hem Migros marketlerde hem de Sanal Market uygulaması üzerinde geçerli yeni kampanyadan indirimli alışveriş yapmak isteyenler elini çabuk tutsun. Ayrıca kampanyaya katılmak için mutlaka Migros Money kart ya da Migros Money Club Kart sahibi olmak gerekiyor.