Tarım Kredi'den yılın ilk müthiş indirimi Cumhurbaşkanı talimatı ile geldi

Tarım Kredi Market yılın ilk indirimlerine başladı. Cumhurbaşkanı talimatıyla harekete geçen Tarım Kredi de her şey yarı fiyatına düştü.

Tarım Kredi'den yılın ilk müthiş indirimi Cumhurbaşkanı talimatı ile geldi

Tarım Kredi Kooperatif markette 2024 yılının ilk indirimi başladı. 12 Ocak’a kadar sürecek olan yeni indirim kampanyasında dev fırsatlar tüketicilerle buluşuyor. Neredeyse tüm ürünleri yarı fiyatına düşüren ünlü marketler zincirinde hesaplı fiyatların yanı sıra kaliteli ürünlerde tüketicilere ulaşıyor. Peki Tarım Kredi indirim listesi içinde neler var? Tarım Kredi Market indirimli ürünler ve fiyatları haberimizde…

Türkiye’de enflasyonun giderek artması ile birlikte vatandaşın Alım gücü de düşüyor. Zincir marketler arasında bulunan Tarım Kredi Kooperatif Market hem enflasyonla mücadele hem de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatı Üzerine de indirim kampanyalarına imza atıyor. Tarım Kredi marketin yeni indirimi 7 gün sürecek. Hesaplı fiyatları ve kaliteli ürünleriyle raflara yüzlerce çeşit ürün getiren ünlü marketler zincirinin indirimli fiyat listesi belli oldu.

Tarım Kredi marketin 7 günlük müthiş indirim kampanyasında ayçiçek yağı, zeytinyağı, Süt ve süt ürünleri, salça, Tuvalet kağıdı, kağıt havlu, deterjan gibi birçok üründe fırsat var. Tarım Kredi indirimli fiyat listesi haberimizde…

TARIM KREDİ MARKET HAFTA SONU İNDİRİMLERİ

Tarım Kredi Kooperatifi markette bu hafta sonu başlayan özel indirimler de var. Meyve sebze grubundaki ürünlere ekstra indirim yapan ünlü marketler zincirinde 8 Ocak tarihine kadar portakal kilogram 12,50 TL, kuru soğan kilogram 7,50 TL, salatalık kilogram 22,50 TL, limon kilogram 13,90 TL, yerli muz kilogram 26,70 fiyatı etiketi ile raflarda.

TARIM KREDİ OCAK AYI İNDİRİMLERİ

6 Ocak 12 Ocak tarihleri arasında da tarım Kredi'de yüzlerce çeşit üründe dev fırsatlar sizi bekliyor. Ocak ayına özel olarak birçok ürün grubunu indirimli olarak raflarına getiren ünlü marketler zincirinin hesaplı fiyatları şöyle:

- Kırmızı mercimek 32,90 TL

-Yeşil mercimek 39,90 TL

-Şehriye çeşitleri 13,90 TL

-Domates salçası 36,90 TL

- Bulgur çeşitleri 21,90 TL

-Barbunya 69,90 TL

- Süzme Yoğurt 55 TL

-Bohça mantı 25,90 TL