Toz şeker, kıyma, un, zeytinyağı fiyatları çakıldı! Migros’ta ÇILGIN kampanya başladı

Migros aralık ayı indirimleri bugün başladı. Yine çılgın bir kampanyaya imza atan ünlü marketler zincirinde zeytinyağı, toz şeker, kıyma ve un fiyatları en dibe çekildi.

Toz şeker, kıyma, un, zeytinyağı fiyatları çakıldı! Migros’ta ÇILGIN kampanya başladı

Migros Market Aralık ayının ilk indirim kampanyasını bugün resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Efsane ürünleri ve indirimli fiyatları ile dikkatleri üzerine toplayan ünlü Marketler Zinciri Aralık ayında da yine çok çılgın fiyatları sizlerle buluşturuyor. Migros'ta haftanın indirimleri dolu dolu geldi. Birçok farklı ürün grubunda indirim var. Ancak en dikkat çekenlerde belli oldu.

Aralık ayı Market zinciri indirimleri tüketiciler tarafından yine yakından takip ediliyor. Kampanya ve indirim konusunda sınır tanımayan marketlerden biri olan Migros'ta yeni indirimli ürünler listesini duyurdu. Migros'un bu haftaki kampanyasında birçok üründe fiyat indirimi bulunuyor. En öne çıkanlar ise toz şeker kıyma, zeytinyağı un fiyatları oldu. İşte Migros'un yeni indirimli fiyat listesi…

migros-indirim-1.jpg

MİGROS'TA DEV İNDİRİM BAŞLADI

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden olan Migros'ta dev indirim Bugün itibarıyla başladı. Aralık ayının ilk kampanyasını duyuran Migros Market efsane fiyatları ile tüketicilerinin de beğenisini toplayacak gibi görünüyor. Migros'un dikkat çeken indirim fırsatları arasında bulunan ürünler şöyle:

Uzman kasap kıyma 400 gram 109,90 TL

Migros toz şeker 5 kilogram 134,90

Sinangil un fiyatlarında %20 indirim

Komili Natural sızma zeytinyağı 2 litre 499,90 TL

migros-indirim-2.jpg

MİGROS İNDİRİMİ SINIRLI SÜRELİĞİNE GEÇERLİ

Türkiye'nin en büyük market zincirlerinden olan ve uygun fiyat garantisi ile de her daim dikkat çeken Migros markette yeni indirim kampanyası sınırlı süreliğine geçerli. Ayrıca yukarıda listelenen indirimli ürünlerin yanı sıra daha birçok üründe kampanya var. Migros kart ve Migros Money Club Kart sahipleri ekonomik alışveriş fırsatlarını değerlendirmek için Migros mağazalarından ya da Migros Sanal Market uygulamasından alışverişlerini yapabilir.