Yılbaşı öncesi emekliye 1 maaş ek ikramiye jesti açıklandı

4A 4B 4C’den emeklilere yılbaşı öncesi 1 maaş ek ikramiye jesti geldi. Bu sabah açıklama yapıldı. Ek ikramiye almak için 31 Aralık son gün.

Yılbaşı öncesi emekliye 1 maaş ek ikramiye jesti açıklandı

Emekli yılbaşı zammı heyecanla beklenirken Sevindirici yeni gelişmeler yaşanıyor. Yılbaşı öncesi emekliye ek ödemeler artıyor. Çünkü Ocak 2024 emekli zammı ile birlikte bankalar emeklileri artık cazip müşteri olarak duruyor. O sebeple de emekliye verilecek olan yılbaşı zammından önce Birçok banka yüksek tekliflerle emekli kendine çekmek istiyor.

4A 4B 4C'den emekli olanlar için yeni yılbaşı jesti geldi. Nakit sıkıntısı çeken emekliler yeni yıl öncesi Garanti Bankası sayesinde rahatlama fırsatı bulacak. Çünkü Garanti Bankası'nın yeni emekli promosyonu kampanyası adeta emekliye ikramiye gibi ödenecek. 7500 TL'den başlayan promosyon fırsatları sayesinde yılbaşı öncesi 1 maaş ikramiye emeklinin IBAN numarasına yatacak. Peki Garanti Bankası emekli promosyon şartları neler? Garanti Bankası emekli promosyonu kampanyasından kimler yararlanabilir?

emekliye-1-maas-ikramiye-1.jpg

EMEKLİYE 1 MAAŞ İKRAMİYE YILBAŞI ÖNCESİ YATIYOR

Emekli maaşı alan yaklaşık 17 milyon vatandaş için yılbaşı kampanyaları devam ediyor. Ocak 2024 emekli zammı öncesinde bankalarda harekete geçerek yüksek promosyon fırsatları ile emekliliği kendine çekmek istiyor. Çünkü Ocak ayında emekli maaşlarına beklenen zam oranları %50'ye yakın. Bu sebeple de bankalar emeklileri bir an önce müşteri yapmak ve yeni yılda maaşlarını kendisinden almayı sağlamak istiyor.

Bu konuda harekete geçen bankalardan biri de Garanti BBVA oldu. Sabah saatlerinde bankadan yapılan açıklamaya göre emekliler maaşlarını 3 yıllığına Garanti Bankası'na taşımaları halinde bir maaş ikramiye gibi ödeme alacak. Garanti Bankası'nın emekliye sunduğu promosyon miktarı 7500 TL'ye kadar yükseltildi.

EMEKLİYE 1000 TL DE BONUS HEDİYE

Diğer yandan Garanti Bankası'nın Emekliye promosyon ücretinin yanında hediye Bonus imkanı da bulunuyor. Emekli maaşını Garanti Bankası'na taşıyan ve 3 yıllık müşteri olduktan sonra kredi kartından da aylık belli bir harcama sözü veren emekliler 1000 TL hediye Bonus imkanınıza yakalıyor. Toplam olarak Garanti Bankası'nın verdiği promosyon 8.500 TL'ye kadar yükselmiş oluyor.

emekliye-1-maas-ikramiye-2.jpg

31 ARALIK'A KADAR GİDEN EMEKLİ ALIYOR

Garanti Bankası emekli promosyonu kampanyası 31 Aralık tarihine kadar geçerli nokta emekliler promosyon fırsatlarından faydalanmak için son başvuru tarihini kaçırmadan maaşlarını Garanti Bankası'na taşıyabilir. Ayrıca Garanti Bankası'nda emekliye bir çok ayrıcalık da var. Faizsiz nakit avans, düşük faizle emekli kredisi, ücretsiz havale ve EFT bunların başında geliyor. Ocak ayı gelmeden Garanti Bankası avantajlarını yakalamak isteyen emekliler son başvuru tarihini kaçırmasın.