İngiliz Kraliyet ailesinde neler oluyor? Bayraklar yarıya indi: Kate Middleton öldü mü?

Tüm dünya Kraliyet ailesinde yaşananları konuşuyor. İngiltere'de bayraklar yarıya indi. Peki kraliyet ailesinden neler oluyor? Kate Middleton öldü mü?

İngiliz Kraliyet ailesinde neler oluyor? Bayraklar yarıya indi: Kate Middleton öldü mü?

İngiliz Kraliyet Ailesi peş peşe sorunlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Prenses Harry ve Mega Markel'ın kraliyet ailesinden ayrılarak ABD'ye yerleşmesinin ardından yeni gelişmeler dünya gündemine oturdu. Özellikle son dönemlerde prenses Kate Middleton’nın uzun süredir ortada görünmemesi merak uyandırdı. Üstelik İngiltere'de Dün bayraklarda yarıya indirildi. Peki kraliyet ailesinden neler oluyor? Kate Middleton öldü mü?

OCAK AYINDA HASTANEYE YATMIŞTI

İngiltere kraliyet ailesinden Galler Prensesi Kate Middleton, Ocak ayında hastaneye yatmış ve ameliyat olmuştu. Ancak prensesin o tarihten bu yana hiçbir şekilde görüntü vermemesi ve Geçtiğimiz günlerde de servis edilen bir fotoğrafın Photoshop olduğunun ortaya çıkması sonrası Tüm Dünya bu olayı konuşmaya başladı.

Saray'dan prensesim ameliyat nedenini ve hastalığına ilişkin herhangi bir açıklama yapılmadı fakat Kate’in kanser olmadığı bilgisi paylaşıldı.

İKİİ AYDIR HİÇBİR GÖRÜNTÜ VERMEDİ

Ameliyat süreci sonrası Prenses'in evinde dinleneceği açıklanmıştı ancak, 2 aydır en ufak bir görüntüye da açıklama olmaması sonrası endişeler büyüdü. Dünya gündeminde ise birçok söylenti var

İngiliz Kraliyet ailesi prensesin durumunu o kadar gizli tutuyor ki yardımcıları bile Kate Middleton’ın sağlık durumu ve ameliyatı ile ilgili hiçbir şey bilmiyor. Bu durumda endişeleri daha da arttırdı. Hatta dün akşam yaşanan gelişmelerin ardından Kate Middleton öldü mü Soruları gündeme geldi.

KATE MİDDLETON ÖLDÜ MÜ?

Dünya gündeminde dün İngiliz Kraliyet ailesinin her an çok önemli bir açıklama yapmaya hazırlandığı iddiaları dolaşmaya başlamıştı. Bu iddiaların hemen ardından İngiltere'de bayraklar yarıya çekildi. Yaşanan bu gelişmelerle birlikte Kate Middleton öldü mü sorusu da gündeme geldi. Ancak kraliyet ailesinden hala yapılan net bir açıklama bulunmuyor. Tüm dünya İngiltere'de yaşanan bu gelişmeleri yakından takip ediyor.