Moskova saldırısı son dakika! Ölü sayısı artıyor

Rusya’nın başkenti Moskova'da dün akşam kanlı bir terör saldırısı gerçekleşti. Saldırıda ölü sayısı her geçen dakika artıyor.

Moskova saldırısı son dakika! Ölü sayısı artıyor

Rusya’nın başkenti Moskova'da dün akşam bir konser salonunda terör saldırısı gerçekleştirildi. Çok sayıda kişinin bulunduğu salonda yaşanan saldırı sonrası ölü sayısı her geçen dakika artıyor. Saldırıyı terör örgütü IŞİD üstlendi.

4 SİLAHLI TERÖRİST GÖRÜLDÜ

Dün akşam saatlerinde Moskova'da korkunç bir olay yaşandı. Rusya’nın başkenti Moskova’da Crocus Konser Salonu’na Üzerlerinde askeri kamuflaj olan 4 saldırgan girdi ve konser alanında bulunan sivil vatandaşlara ateş açtı. Saldırıda şu ana kadar 60 kişinin hayatını kaybettiği açıklandı. 100’den fazla da yaralı var.

TÜM KAMU ETKİNLİKLERİ İPTAL EDİLDİ

Rusya’da silahlı saldırı olayı sonrası Rusya'da tüm halka açık kamu etkinlikleri konserler iptal edildi. Ülkede adeta Olağanüstü hal ilan edilirken saldırıyı üstlenen terör örgütü IŞİD oldu.

UKRAYNA'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Rusya’nın başkenti Moskova'da yaşanan saldırı sonrası Ukrayna'nın açıklaması merak konusu olmuştu. Az önce bir son dakika açıklaması yapan Ukrayna, saldırı ile herhangi bir bağlantılarının olmadığını belirtti.

Diğer yandan Amerika Birleşik Devletleri'nin ise 2 hafta önce Rusya'ya seyahat edecek vatandaşlarını terör saldırısına karşı uyardığı ortaya çıktı.