Prenses Kate kansere yakalandığını açıkladı

Günlerdir gündemden düşmeyen ve hakkında kayı, boşandı, öldü gibi iddialar ortaya atılan Galler Prensesi Kate Middleton’dan videolu bir açıklama geldi. Günlerdir kayıp olduğu iddialarıyla gündemde olan Prensesn Kate, kanser olduğunu açıkladı.

Prenses Kate kansere yakalandığını açıkladı

Bir süredir hakkında ortaya atılan iddialarla gündemde olan ve kayıp olduğu öne sürülen Prenses Kate, geçtiğimiz günlerde eşiyle birlikte alışveriş yaparken objektiflere yansımış ve bu kare de çok konuşulmuştu. Günlerdir ortalarda olmayan ve hakkında çok sayıda iddia ortaya atılan Prenses Kate’den videolu bir açıklama geldi. Galler Prensesi Kate, hakkındaki iddialara son noktayı koyan bir video yayınladı ve kendisine kanser teşhisi konulduğunu duyurdu.

KAYIP OLDUĞU İDDİA EDİLMİŞTİ

Ocak ayında karın bölgesinden bir operasyon geçirdiği belirtilen Galler Prensesi Kate Middleton’dan 83 gündür haber alınamadığı iddia ediliyordu. İngiliz Kraliyet ailesinden konuyla ilgili bir açıklama yapılıp yapılmayacağı merakla beklenirken Prenses Kate günler sonra alışveriş yaparken objektiflere yansıdı. Prenses Kate’nin 83 gündür ortalarda görünmemesinin ardından kayıp, öldü, boşandı gibi çok sayıda da iddia ortaya atılmıştı. Eşiyle birlikte alışveriş yaparken görüntülenen Galler Prensesi Kate’den bir açıklama geldi.

prenses-kate-kansere-yakalandigini-acikladi.jpg

KANSER TEDAVİSİ GÖRMEYE BAŞLADI

Hakkında çıkan iddiaların ardı arkası kesilmezken Galler Prensesi Kate Middleton’dan sevenleri için bir açıklama geldi. Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Prenses Kate, videoda yaptığı açıklamada kanser tedavisi görmeye başladığını söyledi. Kansere yakalandığını duyuran Prenses Kate, ‘Tıbbi ekibim önleyici kemoterapiye başlamam gerektiğini tavsiye etti ve şu anda bu tedavinin erken aşamalarındayım’ dedi.