Emekliye İLAVE ÖDEME İçin Cumhurbaşkanı Onayı Çıktı! 19-20-21 Nisan'da EKSTRA Ödeme Verilecek

Emekli maaşı alanlara Cumhurbaşkanı imzası ile ilave ödeme geliyor. 19 20 21 Nisan'da hesaplara yatacak.

Emekliye İLAVE ÖDEME İçin Cumhurbaşkanı Onayı Çıktı! 19-20-21 Nisan'da EKSTRA Ödeme Verilecek

Emekliye İLAVE ÖDEME İçin Cumhurbaşkanı Onayı Çıktı! 19-20-21 Nisan'da EKSTRA Ödeme Verilecek!

Emekliye sevindirici haberler Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan onayı ile gelmeye devam ediyor. Uzun süreden beri ilave zam beklentisi içinde olan ancak bu hayalleri gerçek olmayan emeklilere sürpriz ek ödeme fırsatları sunuluyor. Cumhurbaşkanı imzası ile emekli maaşı alanlara ilave ödemeler yatacak. 19 20 21 Nisan'da yapılacak olan ödemelere ilişkin son dakika açıklaması geldi. Emekli maaşı alan Herkes bu ödemelerden yararlanabilecek. SSK bağ-kur 4C ve EYT fark etmeden yatacak olan ek ödeme fırsatları haberimizde…

16 milyondan fazla emeklinin ilave zam umutları suya düştü. Son dönemlerde hükümetin yaptığı peş peşe açıklamalarla birlikte emekli zammı Temmuz ayına kaldı. Bu sebeple de emekliler gözünü ilave ödemelere çevirmiş durumda. SSK bağ-kur memur emeklisi ve EYT emeklisi için Cumhurbaşkanı onayı ile verilecek ek ödeme imkanları sürüyor. 12.000 TL'ye kadar ek ödeme için Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’a talimat gitti. Emekli maaşı alanlar istisnasız bu ödeme fırsatından yararlanabiliyor. Emekliye yapılacak ilave ödemelere ilişkin son dakika açıklaması da az önce geldi. 30 Nisan'a kadar başvurusunu tamamlayanlar ek ödeme almaya hak kazanacak. Cumhurbaşkanı onaylı ek ödeme kampanyaları ile ilgili detaylar haberimizde…

emekliye-ilave-odeme-icin-cumhurbaskani-onayi-cikti-19-20-21-nisanda-ekstra-odeme-verilecek-2.jpg

EMEKLİYE İLAVE ÖDEME JESTİ SON DAKİKA AÇIKLANDI

Emeklilere nakit destek ödemesi ile ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan talimat geldi. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank emeklinin üzerindeki yükü hafifletmek amacıyla ödemelerini arttırdı. Kamu bankaları tarafından yapılacak yeni ödemelerin miktarı artık 12.000 TL'ye kadar çıktı. Tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz olarak sağlanacak olan ek ödeme fırsatları ile ilgili yeni detaylarda belli oldu. Emekli maaşı alanlar 30 Nisan'a kadar başvuru işlemlerini tamamlayarak ek ödeme fırsatlarını anında değerlendirebilecek.

emekliye-ilave-odeme-icin-cumhurbaskani-onayi-cikti-19-20-21-nisanda-ekstra-odeme-verilecek-1.jpg

PRATİK BAŞVURU İLE HIZLI ÖDEME

3 devlet bankası emeklilere sunacağı yeni promosyon miktarlarını duyururken Hızlı ve kolay başvuru sürecini de başlattı. Artık emekliler başvuru işlemleri için şubelere kadar gidip yorulmuyor. Dijital bankacılık kanalları aracılığı ile emekli maaşını taşımak ve başvuruyu tamamlamak mümkün hale geldi. Dijital asistanı ile görüşmenizi gerçekleştirerek sadece dakikalar içinde emekli maaşınızı Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank'tan birine taşıyabilir promosyon sözleşmesini yapabilirsiniz.

emekliye-ilave-odeme-icin-cumhurbaskani-onayi-cikti-19-20-21-nisanda-ekstra-odeme-verilecek-4.jpg

ÖDEME 3 İŞ GÜNÜ İÇİNDE HESAPTA

Kamu bankalarının başlattığı yeni promosyon fırsatları 3 iş günü içinde başvuru sahibi olan emeklinin IBAN numarasını aktarılıyor. Uzun süre beklemek zorunda kalmadan Hızlı ve kolay promosyon desteği Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ta sizi bekliyor. Kampanyaya dahil olmak isteyenler hemen dijital bankacılık aracılığı ile başvuru yapabilir ya da şubelere gidebilir. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank'ın Promosyon fırsatlarında son gün 30 Nisan 2024 olarak belirlendi. Gecikmeden başvurunuzu tamamlayarak promosyon desteğini alabilirsiniz.