IBAN'a 50.000 TL ödeme! 11 haneli TC kimlik numarası olan herkes alıyor

11 haneli T.C kimlik numarası üzerinden IBAN’a nakit ödeme yatıyor. Akbank ve İş Bankası son dakika duyurdu. Yeni özel ihtiyaç kredisi fırsatı başladı.

IBAN'a 50.000 TL ödeme! 11 haneli TC kimlik numarası olan herkes alıyor

T.C kimlik numarası sonuna göre Türk vatandaşlarına 50 bin TL'lik nakit ödeme IBAN’dan yapılıyor. Akbank ve İş Bankası son dakika açıkladı. Düşük faiz oranı ile kredi kullandıracak olan iki banka bayram öncesi büyük fırsat sunuyor. Bu iki bankanın müşterileri vakit kaybetmeden 31 Mart'a kadar başvuru işlemlerini yaparak düşük faizli kredi desteği alabilir. 11 haneli T.C kimlik numarası üzerinden yatacak 50.000 TL'lik kredi ödemesi için tüm detaylar belli oldu.

AKBANK'TAN 50.000 TL'LİK DÜŞÜK FAİZLİ İHTİYAÇ KREDİSİ

Türkiye'nin büyük ve köklü özel bankalarından biri olan Akbank, yaklaşan bayram öncesi tüm müşterilerine 50.000 TL'lik düşük faizli ihtiyaç kredisi sunuyor. Kolay başvuru imkanı ile sağlanan Akbank kredisi mobil uygulama üzerinden yapılan başvurularla onaylanıyor. Ardından da IBAN numarasına 50.000 TL'lik ihtiyaç kredisi ödemesi anında aktarılıyor.

Akbank'ın düşük faizli kredi kampanyasında tek şartı Kredi notunuzun 1200 puan ve üstü olması. Eğer Akbank müşterisiyseniz ve bu şartı da karşılıyorsanız hemen başvurunuzu yaparak düşük faizli kredi alabilirsiniz.

İŞ BANKASI 3 AY ERTELEMELİ BAYRAM KREDİSİ

Türkiye İş Bankası tarafından da 3 ay ödeme ertelemeli bayram kredisi fırsatı var. Ramazan Bayramı öncesi acil nakit ihtiyacı olanlar için yeni bir kampanya yapan Türkiye İş Bankası, dijital bankacılıktan yapılan başvurularda Hızlı ve kolay onay süreci ile vatandaşın nakit ihtiyacını gideriyor. İşcep mobil uygulamasını cep telefonunuza yükleyerek tek tıkla başvurunuzu anında yapabilirsiniz. 50 bin TL'lik acil kredi onayınız geldikten sonra IBAN numaranızdan hemen paranızı alabilirsiniz.

Bayram öncesi birçok farklı Kredi paketi sunan İş Bankası'nın en çok tercih edilen paketi ise 50.000 TL'lik ihtiyaç kredisi kampanyası oluyor. Nakit paraya ihtiyacı olanlara özel uygun faiz oranı ve uzun vade seçenekleri ile 50.000 TL'lik kredi desteği sağlayan İş Bankası Birgül 36 aya kadar da vade imkanı sunuyor. Türkiye İş Bankası'nın bu kampanyasını değerlendirmek isteyenler son başvuru tarihi olan 31 Mart'a kadar bilezikleri başvuru kanalını kullanarak başvuru işlemlerini yapabilir.