Resmi Gazete'den Emekliye PİYANGO ÇIKTI! Saat 23.00'te MÜTHİŞ Ek Ödeme Açıklandı

Gece yarısı emekliye müthiş ek ödeme piyangosu çıktı. Resmi Gazete’de yayınlandı, karar belli oldu.

Resmi Gazete'den Emekliye PİYANGO ÇIKTI! Saat 23.00'te MÜTHİŞ Ek Ödeme Açıklandı

Resmi Gazete’den emekliye güzel haber var. Gece yarısı yeni karar çıktı. Resmen emekliye piyango vurdu. Saat 23.00’te yapılan açıklamaya göre emekliler ay sonuna kadar ek ödeme alacak. Tüm emekliler için özel haber var. 17.500-18.000 TL arası ek ödeme fırsatı son dakika açıklandı. Emekliler sevinçten bayram edecek. İşte SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklisi milyonlara ek ödeme sürpriziyle ilgili yeni gelişmeler ve yeni detaylar…

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklisi vatandaşların maaşları ne yazık ki ay sonuna kadar yetmiyor. Uzun süreden beri ilave zam bekleyen emekliler, umduğunu bulamasa da başka güzel haberler de gelmeye devam ediyor. Emekliler için Cumhurbaşkanı talimatı ile bankalar harekete geçti. Emekliler, maaş aralığına göre bankalara başvuru yaparak karşılıksız ve geri ödemesiz nakit destek alabiliyor. İşte bankalardan emekliye özel yeni ek ödemeler ve başvuru tarihleri…

resmi-gazeteden-emekliye-piyango-cikti-saat-23-00te-muthis-ek-odeme-aciklandi-1.jpg

EMEKLİLERE NİSAN SONUNA KADAR EK ÖDEME VAR

Emekliye yeni maaş promosyonu fırsatları resmi gazetede yayımlandı. Tam 12 bankadan emekliye özel ek ödemeler var. Önce kamu bankalarında başlayan promosyon rüzgarı hemen ardından özel bankalara geçti. Bankalarda yeni promosyonlar resmen rekora koşuyor. Peki en yüksek emekli promosyonu hangi bankada? Milyonlarca emekli için ek ödemede en yüksek veren bankalar netleşti.

resmi-gazeteden-emekliye-piyango-cikti-saat-23-00te-muthis-ek-odeme-aciklandi-2.jpg

HANGİ BANKA EN YÜKSEK PROMOSYONU VERİYOR?

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklisi için bir çok bankada cömert promosyonlar var. Bankalar arasında öne çıkanlar da belli oldu. İşte emekliye en yüksek promosyon veren bankalar:

ING Bank: En yüksek promosyon ING Bank tarafından sunuluyor. Emekli maaşı aralığına göre 15.000 TL promosyon veren ING Bank, 3000 TL’de fatura ödeme talimatı verenlere ek promosyon veriyor.

Akbank: Akbank’tan da emekliye cazip promosyon teklifi var. Akbank, emekli maaş aralığına göre 15.000 TL promosyon ödemesi verirken kredi kartı kullanan emeklilere de 2500 TL chip para hediye ediyor.

Yapı Kredi: Son olarak promosyon güncellemesi yapan banka olan Yapı Kredi Bankası da emekliye 17.500 TL promosyon ödüyor.

resmi-gazeteden-emekliye-piyango-cikti-saat-23-00te-muthis-ek-odeme-aciklandi-3.jpg

PROMOSYON BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklisi için başvurularda da dijital kolaylık sağlanıyor. Başvuru işlemleri artık mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden şubeye gitmeden yapılabiliyor. Emekliler dijital asistan aracılığıyla seçtikleri bankada yeni hesap açıp maaşlarını da taşıma fırsatına sahip oluyor. Emekli promosyonu almak için tek şart ise 3 yıllığına maaşınızı bankaya taşımak ve taahhüt vermek. Bunun dışında ek koşullar da aranıyor. Ancak bu ek şartları yerine getirenler bankalardan ek ödeme almaya da hak kazanıyor.

resmi-gazeteden-emekliye-piyango-cikti-saat-23-00te-muthis-ek-odeme-aciklandi-4.jpg

SON GÜN 30 NİSAN

Promosyon ücretleri için SSK, Bağ-Kur, Emekli Sandığı emeklisi başvurularını 30 Nisan’a kadar sürecek. Başvurular için son tarihi kaçırmamakta fayda var. Başvuru işlemlerinizi kolayca mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından yapabilirsiniz.