VakıfBank emekli promosyonu kaç TL? Başvuru detayları belli oldu

Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar kaç TL? Vakıfbank emekli promosyonu başvuru detayları ve ödeme tarihleri belli oldu.

VakıfBank emekli promosyonu kaç TL? Başvuru detayları belli oldu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Geçtiğimiz günlerde kamu bankaları ile ilgili önemli bir müjdeyi Emeklilerle paylaştı. Kamu bankalarının vereceği promosyon miktarı arttırılırken 8.000 TL ile 12.000 TL arasında çıkarıldı. Milyonların beklediği Maaş promosyonu müjdesi gelirken maaş aralığına göre promosyon miktarı da merak konusu oldu. Emekliler Vakıfbank emekli promosyonu ne kadar kaç TL sorusuna yanıt arıyor. Az önce açıklama geldi, işte Vakıfbank 2024 güncel emekli promosyonu ve başvuru detayları…

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş için bankaların verdiği promosyon ücretleri adeta bir ek gelir oluyor. Emekliler bankalar tarafından sağlanan promosyonları almak için güncel miktarları yakından takip ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan da Geçtiğimiz günlerde Bankaların emekli promosyon ücretleri ile ilgili detaylı bir açıklama yapmıştı. Kamu bankalarından verilen promosyon 8000 TL ile 12.000 TL arasında yükseltildi. Vakıfbank emekli promosyonu kaç TL sorusu daha bu açıklama ile birlikte gündeme geldi. Peki Vakıfbank emekli promosyonu 2024 ne kadar? Vakıfbank emekli promosyon şartları neler?

VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYONU 2024 KAÇ TL?

Emekli promosyon kampanyasını güncelleyen Vakıfbank yeni promosyon miktarlarını duyurdu. Vakıfbank emekli promosyonu 2024 maaş aralığına göre değişiklik gösteriyor. Vakıfbank'tan yapılan açıklamaya göre bir aya isabet eden emekli maaşına göre promosyonlar şöyle:

10.000 TL'ye kadar maaş alanlara 5.000 TL promosyon

10.000 TL dahil 15.000 TL'ye kadar maaş alanlara 8.000 TL promosyon

15.000 TL dahil 20.000 TL'ye kadar maaş alanlara 10.000 TL promosyon

20.000 TL ve daha fazla maaş alanlara ise 12.000 TL promosyon veriliyor.

VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYON ŞARTLARI NELER?

Vakıfbank'tan Emekli promosyonu almak isteyen milyonlarca emekli vatandaş başvuru şartlarını da merakla takip ediyor. Bankadan yapılan açıklamaya göre Emekli promosyonu için aranan Tek şart emekli maaşınızı 3 yıllığına Vakıfbank’a taşımak ve buradan almayı taahhüt etmek. Bunun dışında herhangi bir ek koşul Aranmıyor. Sadece 3 yıllık Vakıfbank müşterisi olmanız promosyon almanız için yeterli oluyor.