Liseli gençler mahalle arasında cinsel ilişkiye girerken yakalandı

İstanbul’da kaydedildiği belirtilen görüntüler sosyal medyada paylaşıldı. Mahalledeki apartmanın arasında cinsel ilişkiye giren liseli gençler apartman sakinlerinden biri tarafından cep telefonu kamerası ile kaydedildi.

Liseli gençler mahalle arasında cinsel ilişkiye girerken yakalandı

Sosyal medyada yer alan görüntüler kısa sürede gündem oldu. Cep telefonu kamerası ile kaydedilen o görüntülerin sosyal medyaya düşmesiyle birlikte görüntüleri izleyenler yorum yağmuruna tuttu. Liseli gençlerin iki aile apartmanının arasında cinsel ilişkiye girdiği anlara ait görüntülere tepki yağdı. Apartman sakini olduğu belirtilen bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıyan görüntülerde gençlerin yakalandıktan sonra apart topar kıyafetlerini giyerek bölgeden uzaklaştığı görülüyor.

LİSELİ GENÇLER İLİŞKİYE GİRERKEN YAKALANDI

İstanbul'da kaydedildiği belirtilen görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu. Yaşları 15-16 arasında olduğu tahmin edilen liseli gençlerin iki ailenin apartmanının arasında yere serdikleri bez parçasının üzerinde cinsel ilişkiye girdiği görüldü. O anları cep telefonu kamerasıyla kaydeden apartman sakini vatandaş ise kayıt altına aldığı gençlere tepki gösterdi.

liseli-gencler-mahalle-arasinda-iliskiye-girerken-yakalandi-001.jpg

BALKONDAN TEPKİ GÖSTERDİ

Apartmanların arasındaki boşlukta yere bir bez parçası sererek cinsel ilişkiye girdikleri görülen liseli gençleri gören bir vatandaş balkona çıkarak gençlere tepki gösterdi. O anları cep telefonu kamerası ile kayıt altına alan vatandaşın gençlere bağırarak, ‘Mahalle lan burası. Utanmıyor musun lan sen! Yuh lan artık! Kaç yaşındasın kız sen? Bir daha sizi burada görmeyeceğim. Çıkın gidin lan! Yazıklar olsun!’ dediği duyuluyor.

liseli-gencler-mahalle-arasinda-iliskiye-girerken-yakalandi.jpg