Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı'nın bugünkü programına katıldı

Duygu Nebioğlu, geçtiğimiz aylarda Metin Akpınar’a açtığı babalık davası ile gündeme gelmişti. Metin Akpınar'ın biyolojik kızı olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu Müge Anlı'ya katılarak annesini aramaya başladı.

Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu Müge Anlı'nın bugünkü programına katıldı

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Bugün yine ilginç anlar yaşandı. Son günlerde Metin Akpınar’a açtığı babalık davası ile gündemde olan duygu Nebioğlu sosyal medyadan Müge Anlı'ya seslenmiş ve annesini bulmak için yardım istemişti. Müge Anlı'nın bugünkü bölümüne Duygu Nebioğlu katıldı. Metin Akpınar'ın biyolojik babası olduğunu kanıtlayan Duygu Nebioğlu şimdi annesinin Müge Anlı'da arıyor.

ANNESİNİ BULMAK İÇİN MÜGE ANLI’DAN YARDIM İSTEMİŞTİ

ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert'in Bugün yine ilginç bir konuğu vardı. Son dönemlerde Metin Akpınar’a açtığı babalık davası ile gündemde olan duygu Nebioğlu geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından Müge Anlı'ya seslenmişti. Hiç görmediği Annesini de bulmak İstediğini söyleyen Duygu Nebioğlu'nun bu çağrısına Müge Anlı cevap verdi. Programın kapısının herkese açık olduğunu söyleyen Müge Anlı bugünkü programına Duygu Nebioğlu’nu konu kaldı.

ANNESİ SÜPHİYE ORHANCI’YI ARIYOR

Metin Akpınar'ın babası olduğunu patlayan Duygu Nebioğlu şimdi Müge Anlı ile Tatlı Sert programında annesini arıyor. Annesinin Süphiye Orhancı olduğunu söyleyen Nebioğlu, yakında 36 yaşına gireceğini belirterek, Doğum gününden önce annesini bulmak istediğini dile getirdi.