Fenomen Nihal Candan tahliye oldu!

Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Nihal Candan, sağlık sorunları sebebiyle cezaevinde 37 kiloya kadar düştü.

Fenomen Nihal Candan tahliye oldu!

Nihal Candan'ın cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporunun sonrasında cezaevinden tahliye edilmesine karar verildi. Dolandırıcılık ve kara para aklama suçlamasıyla 5.5 ay önce tutuklanarak cezaevine gönderilen sosyal medya fenomeni Candan kardeşlerden Nihal Candan, cezaevinde 'anoreksiya'ya (yemek yememe hastalığı) yakalanarak 37 kiloya kadar düştü.

fenomen-nihal-candan-tahliye-oldu.jpg

DURUMU KÖTÜYE GİDİYOR

Durumunun kötüye gitmesinin ardından geçtiğimiz gün hastaneye kaldırılan Nihal Candan'ın, cezaevinde tedavisine devam edilemeyeceği yönündeki doktor raporunun sonrasında cezaevinden tahliyesine karar verildi. Nihal Candan'ın bugün saat 17.00'de tahliye edilmesini beklediklerini ifade eden Candan kardeşlerin avukatı Kasım Ergün, "Dünkü gelişmelerden sonra cezaevinde durumu öğrendikten sonra savcılıktan sağlık nedeniyle tahliye talep etti. Dosya savcısı kendi kararıyla bu sabah sağlık durumları gerekçesiyle tahliyesine karar verdi" ifadelerini kullandı.

fenomen-nihal-candan-tahliye-oldu-001.jpg

NİHAL CANDAN KİMDİR?

Gülnihal Candan, 15 Haziran 1995 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. İstanbul Beykent Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde eğitimine devam eden Nihal Candan, TV8’de yayınlanan Bu Tarz benim yarışmasıyla ün kazanmıştır. Aynı yarışmaya katılan 1997 doğumlu Bahar Candan adında bir kız kardeşi bulunmaktadır. 16 Ekim 2014 tarihinde Bu Tarz Benim yarışmasına konuk olarak katılıp jüriden 3 yıldız alarak yarışmaya katılmaya hak kazanmıştır.