İnci Taneleri dizisine iki bomba transfer

Hazar Ergüçlü ve Yılmaz Erdoğan'ın başrollerini beraber paylaştığı İnci Taneleri dizisi her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturmaya devam ediyor.

İnci Taneleri dizisine iki bomba transfer

Yeni bölümleri ilgiyle takip edilen İnci Taneleri'ne yeni bir isim daha dahil oldu. Perşembe akşamlarına damgasını vuran İnci Taneleri dizisi her bölümüyle sosyal medyanın gündemine oturmaya devam ediyor. Karakterleri ve şarkıları ilgiyle takip edilen diziye bomba bir isim daha katılıyor.

inci-taneleri-dizisine-iki-bomba-transfer-001.jpg

BORA CENGİZ KADROYA KATILIYOR
İnci Taneleri dizisi bir öğretmenin yıllar sonra ailesini bir araya getirme hikâyesini etkileyici bir dille seyirciye aktarıyor. Yılmaz Erdoğan’ın yazıp başrolünü oynadığı dizinin kadrosuna Nehir karakteriyle Sera Kutlubey katılım sağlamıştı. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre; Şenol Sönmez’in yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin ekibine Bora Cengiz’inde dahil olduğu ileri sürüldü. Son olarak “Ömer” dizisi ve “Zaferin Rengi” filmiyle seyirci karşısına çıkan Bora Cengiz “İnci Taneleri”nde Nehir’in hayatını değiştiren nişanlısına hayat verecek. Dizide Sera Kutlubey ile Bora Cengiz partner olarak izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

inci-taneleri-dizisine-iki-bomba-transfer.jpg

BORA CENGİZ KİMDİR?
9 Aralık 1990 İstanbul’da dünyaya gelen Bora Cengiz, lise eğitiminin sonrasında lisans eğitimini İstanbul Kadir Has Üniversitesi Oyunculuk Bölümünde tamamlamıştır. Annesi ünlü fotoğrafçılardan Özlem İşbilir babası ise Kaptan Pilot Tayfun Cengiz olan Bora Cengiz son döneminde yıldızını parlatmıştır. Ömer dizisine dahil olan Bora Cengiz, kariyerine müzisyen olarak başlamıştır. Bir yandan da oyunculuk yapmaya başlayan Bora Cengiz yay burcudur. Sevilen oyuncu Bora Cengiz 1.82 cm boyunda ve 71 kilo ağırlığındadır.