Fatih Erbakan İstanbul Mitingindeki rozet takma görüntüsüne sert çıktı

AK Parti’nin bugünkü İstanbul mitingindeki rozet takma görüntüleri Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’ı kızdırdı. Erbakan, partisinden istifa ederek AK Parti’ye katılan Suat Pamukçu’ya rozet takılması hakkında konuştu.

Fatih Erbakan İstanbul Mitingindeki rozet takma görüntüsüne sert çıktı

AK Parti, 24 Mart 2024 Pazar (bugün) Atatürk Havalimanı’nda ‘Yeniden Büyük İstanbul Mitingi’ gerçekleştirdi. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ile AK Parti’nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Kurum’un katıldığı mitingde Yeniden Refah Partisi’nden istifa ederek AK Parti’ye katılan Suat Pamukçu da vardı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Pamukçu’ya rozeti bizzat kendisi taktı. Mitingdeki rozet takma görüntülerini ele alan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı fatih Erbakan ise sert sözlerle yüklendi.

FATİH ERBAKAN’DAN ROZET ELEŞTİRİSİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti’nin bugünkü ‘Yeniden Büyük İstanbul Mitingi’nde İstanbullu vatandaşlara hitap etti. Yerel Seçimlere 1 hafta kalırken AK Parti’nin bugün Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirdiği mitinge katılım da oldukça yoğundu. Siyasetin gündeminde de geniş yer bulan mitingdeki rozet takma görüntüleri de gündemin ilk sıralarına yerleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Yeniden Refah Partisi’nden istifa eden İstanbul Milletvekili Suat Pamukçu’ya rozetini sahnede bizzat kendisi taktı. Bu görüntüler sonrasında Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan’dan sert eleştiriler geldi.

fatih-erbakan-istanbul-mitingindeki-rozet-takma-goruntusune-sert-cikti.jpg

‘YOLUNU KAYBETMİŞ BAZI ŞAHISLARA ROZET TAKIYORLAR’

Yeniden Refah Partisi de bugün İstanbul’da miting gerçekleştirdi. Zeytinburnu’nda düzenlenen ‘Büyük İstanbul Mitingi’nde konuşan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bugün AK Parti’nin mitinginde sahnede Suat Pamukçu’ya rozet takılması hakkında konuştu ve çok sert ifadeler kullandı. Rozet takma görüntüleri üzerine sert çıkan Erbakan, ‘Birileri mal bulmuş Mağribi gibi yolunu kaybetmiş bazı şahıslara rozet takıyorlar. Siz bir tane yolunu kaybetmişe rozet taktınız biz 6 ayın içerisinde 260 bin memleket evladına rozet taktık.’ dedi.

fatih-erbakan-istanbul-mitingindeki-rozet-takma-goruntusune-sert-cikti-001.jpg