Fatih Erbakan TBMM’deki resepsiyonda yer almamıştı! İlk açıklama geldi

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş’un ev sahipliğinde gerçekleşen 23 Nisan resepsiyonunda YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın yer almaması dikkatlerden kaçmamıştı. İlk açıklama geldi.

Fatih Erbakan TBMM’deki resepsiyonda yer almamıştı! İlk açıklama geldi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, TBMM’deki 23 Nisan resepsiyonunda yer almaması ile ilgili konuştu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel başta olmak üzere diğer siyasi parti genel başkanları ve milletvekilleri ile kısa görüşmeler gerçekleştiren Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Fatih Erbakan’ı davet edip etmediği merak konusu olmuştu. Erbakan’dan açıklama geldi. İşte Fatih Erbakan’ın konuyla ilgili açıklaması…

DAVET GELMEDİ DEDİ

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, TBMM’de gerçekleştirilen 23 Nisan resepsiyonu ile ilgili kendisine yöneltilen sorulara yanıt verdi. Kendisinin resepsiyonda yer almaması sonrası kendisine davet gidip gitmediği merak edilen Erbakan, merakları giderdi. Bize davet gelmedi diyen Fatih Erbakan, ‘Bu, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdiridir. Bu olayın değerlendirmesini, takdirini de aziz milletimize bırakıyoruz. Yeniden Refah Partisi olarak kurulduğumuz günden beri Milli Görüş çizgisinde siyaset yapan partiyiz. Doğruya doğru, yanlışa yanlış demeye her zaman devam ettik. Bundan sonra da devam edeceğiz.’ ifadelerini kullandı.

fatih-erbakan-tbmm-deki-resepsiyon-da-yer-almamisti-ilk-aciklama-geldi.jpg

‘CUMHUR İTTİFAKI’NDA VAR MISINIZ?’

Gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, bir gazetecinin kendisine yönelttiği ‘Cumhur İttifakı’nda var mısınız?’ sorusuna da yanıt verdi. Erbakan, ‘Bu seçimlerde biz Cumhur İttifakı’nın içerisinde yer almadık. Bundan sonra da yine eleştirilerimize, yanlış gördüklerimizi belirtmeye devam edeceğiz.’ dedi.