Kılıçdaroğlu Özgür Özel’i eleştirmişti! CHP’den yanıt geldi

CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, gündemdeki gelişmeleri yakından takip ediyor ve sık sık yorumlarını dile getiriyor. Kılıçdaroğlu’ndan Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesine üstü kapalı eleştiri gelmişti.

Kılıçdaroğlu Özgür Özel’i eleştirmişti! CHP’den yanıt geldi

TBMM2deki 23 Nisan resepsiyonunda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve CHP Genel Başkanı Özgür Özel arasında kısa bir görüşme olmuş ve ikili arasında önümüzdeki hafta bir görüşme gerçekleşeceği belirtilmişti. CHP’nin eski genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan bu gelişmeye üstü kapalı eleştiri gelmişti. Kılıçdaroğlu, ‘Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir’ demişti. Kılıçdaroğlu’nun bu sözlerine CHP’den yanıt geldi.

KILIÇDAROĞLU’NDAN ÖZEL’E ÜSTÜ KAPALI ELEŞTİRİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TBMM’deki 23 Nisan resepsiyonunda CHP Genel Başkanı Özgür Özel başta olmak üzere siyasi parti liderleri ve Milletvekilleri ile görüşme gerçekleştirmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Özgür Özel arasında bu hafta kapsamlı bir görüşme gerçekleşeceği bilgisine yer verilmişti. Tüm bu gelişmeler sonrasında eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’ndan Özgür Özel’e üstü kapalı bir şekilde eleştiri geldi. Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan-Özgür Özel görüşmesini, ‘Sarayla müzakere edilmez, mücadele edilir’ sözleriyle eleştirdi.

kilicdaroglu-ozgur-ozel-i-elestirmisti-chp-den-yanit-geldi.jpg

CHP’DEN JET HIZIYLA YANIT

CHP’den Kılıçdaroğlu’nun bu eleştirisine jet hızıyla yanıt geldi. Kemal Kılıçdaroğlu’nun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı bu eleştirisi sonrası CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın’dan açıklama geldi. Günaydın, ‘Cumhuriyet Halk Partisi geçmişten bu yana tüm siyasi partilerle görüşen tek siyasal partidir. Biriyle oturup toplantı yapmak, onu bir görüşmeye davet etmek ya da onun görüşmesine icabet etmek, onunla mücadele etmemek anlamına gelmiyor. CHP sıkılı yumruklara değil, akılla ve rahatla önündeki döneme bakıyor. Türkiye’yi temsil eden tüm siyasal partilerle görüşürüz ancak Cumhuriyet’in ilke ve devrimlerinden bir milim sapmayız. Herkes lütfen bu tavrımızı çok iyi bilsin.’ dedi.

kilicdaroglu-ozgur-ozel-i-elestirmisti-chp-den-yanit-geldi-001.jpg