Mansur Yavaş’tan rakibi Turgut Altınok’a takas teklifi

Yerel seçimlere son 1 hafta kala adaylar arasındaki rekabet sürüyor. 31 Mart Yerel Seçimlerinde sonucu en çok merak edilen illerin başında gelen Ankara’da da adayların çekişmeli rekabeti devam ediyor.

Mansur Yavaş’tan rakibi Turgut Altınok’a takas teklifi

Ankara’da adayların seçim çalışmaları sürerken mevcut ABB Başkanı ve CHP’den yeniden ABB Başkan adayı gösterilen Mansur Yavaş’tan rakibi Turgut Altınok’a sert eleştiriler geldi. AK Parti’nin ABB Başkan adayı Turgut Altınok’un mal varlığı tartışma konusu olmuş ve günlerdir bu konu siyasetin de gündemine oturmuştu. Turgut Altınok’un Mansur Yavaş’a Londra’daki evi üzerinden yüklenmesi sonrası Mansur Yavaş’tan yanıt gecikmedi. Yavaş, rakibine takas teklifinde bulundu.

ANKARA ADAYLARI ARASINDA TARTIŞMA BÜYÜYOR

Mevcut Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP’den yeniden ABB Başkan adayı gösterilen Mansur Yavaş’a rakibi Turgut Altınok’tan eleştiri geldi. AK Parti’nin ABB Başkan adayı Turgut Altınok, rakibini Londra’daki evi üzerinden eleştirdi ve ‘Ben Büyükşehir Belediye Başkanı’na soruyorum: Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı, Londra’dan ev aldınız mı? Belediye Başkanı olmadan önce mi aldınız, Belediye Başkanı olduktan sonra mı aldınız? Veya ilk Belediye Başkanı olduğunuzda mal varlığınız neydi?’ demişti.

mansur-yavas-tan-rakibi-turgut-altinok-a-takas-teklifi.jpg

MANSUR YAVAŞ’TAN YANIT GELDİ

Ankara’nın Çankaya ilçesinde vatandaşlarla buluşan Mansur Yavaş, rakibinin kendisine yönelik eleştirilerine de yanıt verdi. Londra’daki evi üzerinden kendisine gelen eleştirilere karşı sessizliğini bozan Yavaş, ‘Benim Londra’daki evim onun bütün malları edermiş. Öyle diyor. İstiyorsan malları takas edelim, onda biriyle takas yapalım, yüzde biriyle takas yapalım. İnşallah yalanlarını yüzlerine çarpacağız.’ ifadelerini kullandı.