Meral Akşener seçime günler kala 2 adayı topa tuttu

Yerel Seçimlere günler kala siyasetin dili giderek sertleşiyor. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den 2 adaya çok sert eleştiriler geldi. İmamoğlu ve Yavaş’ı hedef alan Akşener, açtı ağzını yumdu gözünü.

Meral Akşener seçime günler kala 2 adayı topa tuttu

Türkiye, 31 Mart Pazar günü sandığa gidiyor. Yerel Seçimler için geri sayım devam ederken İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den CHP’nin Ankara ve İstanbul adaylarına çok sert eleştiriler geldi. Ankara’da iftar programına katılan İYİ Parti lideri, mevcut ABB Başkanı ve CHP’den yeniden aday gösterilen Mansur Yavaş’a sert çıktı. Açıklamalarında İmamoğlu’na da eleştirilerde bulunan Akşener, 2 adaya da ağır sözlerle yüklendi. İşte Akşener’in açıklamalarından öne çıkan başlıklar…

MERAL AKŞENER’DEN SEÇİM ÖNCESİ SERT SÖZLER

İYİ Parti’nin Ankara’daki iftar programına katılan ve programda açıklamalarda bulunan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuşmasında İmamoğlu ve Yavaş’a yüklendi. Yerel Seçimlere günler kala sert çıkışlarda bulunan Akşener, 2023’teki Genel Seçimler üstünden konuştu ve ‘2023 yılında milletimizin sesi bastırıldığında o sesi haykıran bizdik. Gelin görün ki hırsız içeriden olunca kapı kilit tutmuyormuş. Koltuğunu düşünenlerle hiçbir yere varılmıyormuş. İstanbul’u, Ankara’yı, Adana’yı kazanmak Türkiye’yi kazanmaya yetmiyormuş. Tüm bu tablo karşısında bugün ittifak siyasetinin gölgesinde yan gelip yatanların karşısında biz duruyoruz.’ dedi.

meral-aksener-secime-gunler-kala-2-adayi-topa-tuttu.jpg

İMAMOĞLU VE YAVAŞ’A YÜKLENDİ

Açıklamasında CHP’ye ve CHP’nin Ankara ve İstanbul adaylarına yüklenen İYİ Parti lideri, ‘Onlar milletsiz bir siyaset istiyorlar, biz reddediyoruz. Onlar kuyruklarına takılalım istiyorlar, biz direniyoruz. Önümüzdeki Pazar günü İYİ Parti olarak seçimlere giriyoruz. Bizim hikayemiz her türlü engeli aşıp geçen cesaretin hikayesidir. Biz her dönemde zorbalığa ve zorbalara karşı duranlar olduk. 2019’da Ankara Büyükşehir Başkanı Mansur Yavaş, istifayı bastığı CHP2den yeniden aday olması engellendiğinde yanında biz vardık. İmamoğlu hapis cezası aldığında Saraçhaneye koşan bir tek biz vardık.’ dedi.

meral-aksener-secime-gunler-kala-2-adayi-topa-tuttu-001.jpg

ÖZGÜR ÖZEL’E RESTİ ÇEKTİ: BANA ABLA MABLA DEMEYİN

CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e de resti çeken Akşener, ‘Bu arkadaş seçimlere kadar bizi terörist, çapulcu ve marjinal de ilan ederse şaşırmayın. Sonra ruh ikizi deyince kızıyorlar. Bana abla mabla demeyin istemiyorum. Sizin bana vıcık vıcık riyakarlıklarla abla demenizi istemiyorum.’ dedi.