Muhsin Yazıcıoğlu davasında Erzurum'da da keşif yapılacak

Muhsin Yazıcıoğlu'nun 15 yıl önce bir helikopter kazasında hayatını kaybetmesi ile ilgili soruşturmada yeni gelişme yaşandı. Ankara'da yapılan keşfin ardından Erzurum'da da keşif yapılacağı öğrenildi.

Muhsin Yazıcıoğlu davasında Erzurum'da da keşif yapılacak

Türkiye siyasetinin önemli isimlerinden olan Muhsin Yazıcıoğlu, 25 Mart 2029 tarihinde Kahramanmaraş'ta helikopterinin düşmesi sonucu Hayatını kaybetmişti. Büyük Birlik Partisi kurucu genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu ve beraberindeki 5 kişinin ölümüne ilişkin soruşturmada 3 dava sonuçlanırken yeni bir gelişme daha yaşandı.

'FETÖ’YE YÖNELİK İZLER DOSYAYA GİRMİŞTİ

Muhsin Yazıcıoğlu davasında yargılama sürecinde FETÖ'YE yenilik yeni izler dosyaya girmiş ve ek deliller de bulunmuştu. Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcılığı yeniden bir ana soruşturma başlattı. Devam eden soruşturma kapsamında Ahlatlıbelde bulunan hava radar Merkezi komutanlığında keşif yapıldı. Ankara Cumhuriyet Vali Savcılığı tarafından görevlendirilen savcı ve bilir kişilerin katıldığı Keşif için Muhsin Yazıcıoğlu'nun oğlu Furkan Yazıcıoğlu ve aile avukatlarının da geldiği öğrenildi.

BİR KEŞİFTE ERZURUM'DA YAPILACAK

Alınan bilgiye göre Kahramanmaraş Cumhuriyet başsavcılığının verdiği talimat doğrultusunda Erzurum hava radar mevzi Komutanlığında da keşif yapılacak.