Aziz Yıldırım 2 Nisan için kararını verdi

Süper Lig’de oynanan Trabzonspor-Fenerbahçe maçında çıkan olaylar spor gündeminde geniş yer bulmuş ve tartışma konusu olmuştu. Olaylı maçın ardından Süper Lig’den çekilmeyi gündeme getiren Fenerbahçe’de 2 Nisan’da kritik bir toplantı var.

Aziz Yıldırım 2 Nisan için kararını verdi

Olaylı maç gündemden düşmüyor. Trabzonspor-Fenerbahçe maçının son düdüğünden sonra çıkan saha içi olayların ardından Fenerbahçe’de Süper Lig’den çekilme konusu gündeme gelmişti. Fenerbahçe, 2 Nisan tarihinde Olağanüstü Genel Kurul’a gidiyor. Eski Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’dan kritik toplantı öncesi önemli açıklamalar geldi. Toplantıya katılıp katılmayacağı merak edilen Yıldırım, Yağız Sabuncuoğlu’na konuştu. İşte Aziz Yıldırım’ın 2 Nisan için verdiği karar…

FENERBAHÇE OLAĞANÜSTÜ GENEL KURUL’A GİDİYOR

Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında oynanan karşılaşmanın son düdüğünden sonra saha içi karışmış ve sahaya giren Trabzonsporlu taraftarlar galibiyet sevinci yaşayan Fenerbahçeli futbolculara saldırmıştı. Karşılıklı arbedenin yaşandığı olaylı maçın ardından Fenerbahçe’de Süper Lig’den çekilme konusu gündeme gelmişti. Fenerbahçe Spor Kulübü, 2 Nisan 2024 tarihinde Olağanüstü Genel Kurul’a gidecek. Söz konusu toplantıda, Trabzonspor maçında çıkan olaylar ve ligden çekilme gibi konular ele alınacak. Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç ve yönetimi, kritik Kongre öncesinde eski yöneticiler ve Yüksek Divan Kurulu Üyeleri ile istişarelerde bulunacak.

aziz-yildirim-2-nisan-icin-kararini-verdi.jpg

AZİZ YILDIRIM’DAN 2 NİSAN KARARI

Toplantı tarihi merakla beklenirken Fenerbahçe’nin eski başkanı Aziz Yıldırım’ın bu toplantıya katılıp katılmayacağı merak edilmeye başlanmıştı. Yağız Sabuncuoğlu’na konuşan Aziz Yıldırım, ‘Ben hiçbir toplantıya gitmeyeceğim. Eski yöneticileri iftara çağırıyorlar. Beni çağırırken Şekip’i arıyorlar. Ben dahil 8 isim veriyorlar. Bunları sen çağır diyorlar. 2 Nisan’da aynı şekilde. Toplantının amacı nedir, belli değil. Sonuç ne olacak belirsiz.’ ifadelerini kullandı.