Adana Demirspor Galatasaray maçı muhtemel 11

Süper Lig’de yeni bir hafta daha başlıyor. Sezon sonuna çok az bir süre kalırken Süper Lig’in 34. Haftasında Galatasaray, Adana Demirspor deplasmanına konuk oluyor. Yeni haftanın açılış maçı bu akşam oynanacak.

Adana Demirspor Galatasaray maçı muhtemel 11

Adana Demirspor, sahasında rakibi Galatasaray’ı konuk etmeye hazırlanıyor. Karşılaşmanın ilk düdüğünün çalmasına sayılı dakikalar kalırken her iki takım taraftarları da bu akşamki maç kadrosunu merak ediyor. Galatasaray’ın kritik deplasman mücadelesine nasıl bir ilk 11’le başlayacağı, ev sahibi ekip Adana Demirspor’un maç kadrosunun nasıl olacağı da merak edilenler arasında. İşte Adana Demirspor-Galatasaray maçının muhtemel ilk 11’leri ve tüm merak edilenler…

ADANA DEMİRSPOR MUHTEMEL İLK 11

- Shahruddin

- Atal

- Gravillon

- Semih

- Mohammadi

- Michut

- Maestro

- Alioui

- Yusuf

- Mendoza

- Balotelli

adana-demirspor-galatasaray-maci-muhtemel-11.jpg

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

- Muslera

- Kaan

- Nelsson

- Abdülkerim

- Köhn

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Mertens

- Barış Alper

- Ziyech

- Icardi

adana-demirspor-galatasaray-maci-muhtemel-11-001.jpg

ADANA DEMİRSPOR-GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

26 Nisan 2024 Cuma (bu akşam) saat 20.00’de başlayacak olan Adana Demirspor-Galatasaray karşılaşması beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak. Karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Galatasaray, deplasmanda oynadığı son 6 Süper Lig maçını kaybetmedi. Sarı kırmızılı ekip bu sezon rakip takım sahasında konuk olduğu 16 maçta 39 puan topladı. Sarı kırmızılı ekip, lig tarihinde üst üste 15 galibiyet alan ilk takım olmak için sahaya çıkıyor. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Galatasaray, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesinde deplasmandan 3 puanla dönmek istiyor.