Galatasaray’ın Adana Demirspor maç kadrosu! Yıldız isim listede yok

Trendyol Süper Lig’de yeni hafta heyecanı başlıyor. Süper Lig’in 34. Hafta maçları heyecanla beklenirken Galatasaray’ın Adana Demirspor kafilesi de belli oldu. Kritik deplasman maçı öncesinde kamp kadrosu açıklandı.

Galatasaray’ın Adana Demirspor maç kadrosu! Yıldız isim listede yok

Galatasaray, bu haftaki maç programında Adana Demirspor’un sahasına konuk oluyor. Kritik deplasman maçı öncesinde tüm hazırlıklarını sürdüren Galatasaray’ın Adana Demirspor maçı kamp kadrosu belli oldu. Galatasaray’ın deplasman maçı kamp kadrosunda hangi futbolcular var, eksik var mı hepsi ve daha fazlası merakla araştırılıyor. İşte Galatasaray’ın Adana Demirspor maçı kamp kadrosu ve merak edilen tüm detaylar…

ZAHA KADRODA YOK

Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan ve ezeli rakibi Fenerbahçe ile kıran kırana bir şampiyonluk yarışı veren Galatasaray, Süper Lig’in 34. Haftasında deplasmanda Adana Demirspor’un konuğu olacak. Adana Demirspor-Galatasaray maçı merakla beklenirken sarı kırmızılı ekibin kamp kadrosunda Wilfried Zaha’nın yer almadığı görüldü. Zaha’nın ağrıları sebebiyle maç kadrosuna alınmadığı belirtiliyor.

galatasaray-in-adana-demirspor-mac-kadrosu-yildiz-isim-listede-yok.jpg

GALATASARAY’IN KADROSU

Galatasaray’ın Adana Demirspor maçı kamp kadrosu şu şekilde;

- Muslera

- Eyüp Aydın

- Sanchez

- Kerem Aktürkoğlu

- Kerem Demirbay

- Icardi

- Mertens

- Köhn

- Berkan Kutlu

- Günay Güvenç

- Tete

- Ziyech

- Kaan Ayhan

- Nelsson

- Oliveira

- Torreira

- Abdülkerim Bardakcı

- Barış Alper Yılmaz

- Hamza Akman

- Ndombele

- Aurier

- Vinicius

ADANA DEMİRSPOR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN?

Trendyol Süper Lig’in 34. Haftasında oynanacak olan Adana Demirspor-Galatasaray maçı 26 Nisan 2024 Cuma saat 20.00’de ekrana gelecek. Futbolseverlerin heyecanla beklediği karşılaşmayı hakem Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Süleyman Özay ve Osman Gökhan Bilir yapacak.