WhatsApp neden yeşil oldu? Yeşil WhatsApp rengi değiştirme nasıl yapılır?

Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a güncelleme gelmeye devam ediyor. Yeni özellik ve güncellemeleriyle kullanıcılarına daha kaliteli bir hizmet sunmayı amaçlayan WhatsApp’ın rengi yeşile döndü.

WhatsApp neden yeşil oldu? Yeşil WhatsApp rengi değiştirme nasıl yapılır?

WhatsApp’ın durum güncellemeleri kısmında yer alan profillerin etrafındaki halkanın maviden yeşile dönmesi kısa sürede gündem oldu. WhatsApp kullanıcıları yeni güncelleme ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. WhatsApp'ın yeni’halini gören kullanıcılar Whatsapp neden yeşile döndü? Whatsapp neden yeşil oldu? WhatsApp’ın rengi neden değişti? WhatsApp rengi değiştirme nasıl yapılır? WhatsApp yeşil rengi değiştirme yapılabilir mi? Şeklinde sorulara yanıt aramaya başladı.

WHATSAPP YEŞİL OLDU

WhatsApp’ın durum güncellemeleri kısmında yer alan profillerin etrafındaki halkanın yeşil renge dönüşmesi ile WhatsApp kullanıcıları bunun sebebini araştırmaya başladı. WhatsApp’taki yeni güncelleme ile birlikte ünlü mesajlaşma uygulamasını kullananlar yeni güncelleme ile ilgili araştırmalarını sürdürüyor. WhatsApp kullanıcıları, yeşil rengin sebebini merak ediyor. WhatsApp’ın yeşil olma sebebi ise henüz net bir şekilde bilinmese de yeşil rengin WhatsApp’ın marka kimliğiyle uyumlu bir tercih olduğu şeklinde değerlendirmeler var.

whatsapp-neden-yesil-oldu-yesil-whatsapp-rengi-degistirme-nasil-yapilir.jpg

DURUM GÜNCELLEMESİNİ GÖRÜNTÜLEME

Durum güncellemesini görüntülemek için durumunu görüntülemek istediğiniz kişiye dokunun. Henüz görmediğiniz durum güncellemelerini paylaşan kişilerin profil resminin etrafında yeşil bir halka vardır. Daha önce görüntülediğiniz durum güncellemelerine bakabilirsiniz. Takip ettiğiniz kanallar varsa görüntülediğiniz güncellemeleri ‘Durum’ başlığının altında bulabilirsiniz. Bu güncellemeler gri bir halka ile çevrelenmiş olarak görülür. Herhangi bir kanal takip etmiyorsanız görülen güncellemelerin hemen yanında bulunan aşağı ok simgesine dokunabilirsiniz. Eğer durumunu görüntülediğiniz kişi veya siz, ‘okundu’ bilgisini devre dışı bırakmadıysanız söz konusu kişi sizin durumunu görüntülediğinizi anlayabilir.