Emekliye Bugün ve Yarın Cumhurbaşkanı Kıyağı Var! Tek Sefere Mahsus İLAVE ÖDEME Verilecek

Son dakika haberi. Emekli maaşı alanlara Cumhurbaşkanı kıyağı geldi. Bugün ve yarın ilave ödeme var. Tek sefere mahsus verilecek.

Emekliye Bugün ve Yarın Cumhurbaşkanı Kıyağı Var! Tek Sefere Mahsus İLAVE ÖDEME Verilecek

Emekliye Bugün ve Yarın Cumhurbaşkanı Kıyağı Var! Tek Sefere Mahsus İLAVE ÖDEME Verilecek - Emekli maaşı alanlar dikkat. Son dakika haberi şimdi geldi. Emekliye bugün ve yarın cumhurbaşkanı var. Sabah erken saatlerde duyuruldu, emekliler haberi alınca o bankalara koşacak. İlave ödeme için detaylar belli oldu. Cumhurbaşkanı talimatı ile bankalar harekete geçti. Mart ayı bitmeden emekliye rekor ek ödemeler IBAN numarasından yatacak. Üstelik şubeye de gitmenize gerek yok. Emekli maaşı alanlar başvuru yaparak Tamamen karşılıksız ve geri ödemesiz ilave ödeme almaya hak kazanacak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün detayları açıklamıştı. Peki kimler ek ödeme olabilir? Emekliye hangi bankalarda ilave ödeme var?

Türkiye’deki milyonlarca emekli vatandaş gözünü bankaların sunduğu promosyon fırsatlarına çevirdi. Emekli promosyon ücretleri özellikle kamu bankalarının yaptığı atakla beraber güncellenmeye devam ediyor. Son dakika sürprizi ise cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan‘dan geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, devlet bankaları tarafından verilecek olan ikramiye ödemelerinin öne çekildiğini bildirdi. Dört A4 ve 4C emeklisinin tamamına sunulan maaş promosyonu kampanyalarına başvurular bugün ve yarın başladı. Emekliler Kampanyalardan yararlanmak için şubeye gitmek zorunda değil. Tüm detaylar netleşti işte emekliye sürprizlerin son dakika gelişmeleri…

emekli-ek-odeme-1.jpg

EMEKLİYE BUGÜN VE YARIN REKOR İLAVE ÖDEME YAPILACAK

Emekli maaşı alan 17 milyona yakın vatandaş için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan geçtiğimiz günlerde önemli bir açıklama gelmişti. 2024 yılını emekliler yılı olarak ilan eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, yaptığı açıklamada kamu bankalarının promosyon ücretlerinin güncellendiğini duyurmuştu. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank ile birlikte ziraat katılım ve vakıf katılım bankaları emekliye artık çok daha yüksek promosyon sunacak. Üstelik emekli promosyonu için başvurularda başladı.

emekli-ek-odeme-2.jpg

BAŞVURUSUNU YAPAN HEMEN ALIYOR

Emekliler yılı kapsamında emekliye yönelik kampanya ve fırsatlar artmaya devam ederken devlet bankaları da elini taşın altına koydu. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından emekliye yönelik yeni promosyon miktarları belirlendi. Bugüne kadar emekli maaş aralığına göre en az 3000 TL en fazla 5000 TL promosyon fırsatı sunan kamu bankaları artık alt limiti olarak 8000 TL üst limiti olarak 12.000 TL promosyon ödeyecek. En düşük emekli maaşına 8000 TL verecek olan bankalar 20.000 TL ve üstü maaş alanlara ise 12.000 TL promosyon sağlayacak.

emekli-ek-odeme-3.jpg

DİĞER BANKALARDA YARIŞA DAHİL OLUYOR

Kamu bankalarında başlayan kampanya özel bankalara da sıçradı. Emekli promosyon kampanyaları artık tüm bankalarda artarak devam ediyor. Şu anda güncellemeler henüz duyuruldu ancak 1 Nisan tarihinden itibaren emekli promosyon rekabetinin daha da artacağı bankaların emekliye yönelik tekliflerini daha da arttıracağı tahmin ediliyor. Böylelikle 17 milyon emekli vatandaş seçtikleri bankada çok daha cazip promosyon avantajı ile buluşma fırsatı bulacak.

Üstelik sadece promosyon kampanyaları değil bankalarda emekliye özel ekstra avantajlar da var. Son dönemlerde bankalar emekli müşterilerine yönelik cazip kredi paketleri de hazırlıyor. Özellikle kredi faiz oranlarının çok yüksek olduğu kredi kullanmanın da bir hayli zor olduğu bu dönemde emeklilere en uygun faiz oranıyla kredi sunuluyor.