Emekliye Sabah Sürprizi 09.15’te Geldi! SSK ve Bağ-Kurlu Çifte Bayram Edecek

Son dakika emekliye sürpriz jest sabah 09.15’te yapıldı. Milyonlarca emekli çifte bayram edecek. Bayram öncesi 2 ödeme birden yatacak.

Emekliye Sabah Sürprizi 09.15’te Geldi! SSK ve Bağ-Kurlu Çifte Bayram Edecek

Emekliye Sabah Sürprizi 09.15’te Geldi! SSK ve Bağ-Kurlu Çifte Bayram Edecek - SSK ve Bağ-Kur emeklisine bayram sürprizi sabah erken saatlerde geldi. Çifte sevinç yaşatacak haber, emeklinin cebini de dolduracak. Bayram öncesi emekliye 2 ödeme birden yatacak. SSK ve Bağ-Kur emeklisinin beklediği karar nihayet açıklandı. Az önce duyuruldu, ödemeler öne çekildi. SSK, Bağ-Kur, 4C emeklisi ile dul ve yetim aylığı alanlar, hem bayram ikramiyesi alacak hem de maaşlarını erken almanın sevincini yaşayacak. Peki emekli maaşları bayram öncesinde yatacak mı? İşte emekliye bu sabah 09.15’te gelen yeni müjdeye ilişkin merak edilenler…

Türkiye’deki emekliler, bayram öncesi çifte sevinç yaşayacak. Emeklinin yüzünü güldürecek karar sabah saatlerinde açıklandı. Bayram ikramiyesi ödeme tarihleri belli olurken aynı zamanda emekli maaş ödeme tarihlerine ilişkin de önemli bir gelişme var. 17 milyon emeklinin beklediği haber verildi. İşte emekliye yeni sabah sürprizi hakkında tüm detaylar…

TOPLAM 6.000 TL BAYRAM İKRAMİYESİ

2024 yılında, emekli vatandaşlarımıza Ramazan Bayramı öncesinde maddi destek sağlanacak. SSK, Bağkur, 4A ve 4B kategorilerindeki emekliler için belirlenen bu özel ödeme, bayram sevincini katlayacak.

2 Nisan – 5 Nisan 2024 tarihleri arasında yapılacak olan bayram ikramiyesi ödemeleri, emeklilerimizin hesaplarına yatırılacak. Her bir emekli vatandaşımız için 3.000 TL olarak belirlenen bu ikramiye, bayram hazırlıklarında önemli bir destek olacak.

Yıl içerisinde iki defa ödenecek olan bayram ikramiyeleriyle, emeklilerimiz toplamda 6.000 TL maddi destek alacaklar. Bu ödemeler, hem Ramazan hem de Kurban Bayramları öncesinde gerçekleştirilecek, böylece emeklilerimizin bayram sevinçleri ikiye katlanacak.

EMEKLİ MAAŞI ÖDEMELERİ BAYRAMDAN ÖNCE YATACAK MI?

Milyonlarca emekli, Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan yeni bir haber daha bekliyor. Emekli maaş ödemelerinin bayram öncesine çekilip çekilmeyeceği merak ediliyor. Normal şartlarda 4C emeklisi her ayın 15’inde, SSK ve Baağ-Kur emeklisi ise emekli tahsis numarası sonuna göre her ayın 17 – 28’i arası maaş alıyordu. Ancak, Ramazan bayramı yaklaşırken maaş ödeme günleri de öne çekilebilir. Daha önceki yıllarda benzer bir karar alınmış, emekli maaşları ve memur maaşları bayramdan önce yatmıştı. Bu yıl da hükümetin bu kararı alması bekleniyor. Nisan ayının ilk haftasında emekli ikramiyesi alacak olan milyonlarca emekli, maaş ödemelerini de yüksek ihtimalle erken alacak.