Kredi ihtiyacı olanlar nakit desteği ayağınıza geldi! Sıfır faizli çok avantajlı

Nakit ihtiyacınız varsa ve faizi dert ediyorsanız bu fırsat tam size göre. Sıfır faizli nakit desteği sunan bankalar ihtiyaçlarınıza karşılık verecek muhteşem fırsatlarla sizleri bekliyor. Tam 9 bankadan sıfır faizli nakit desteği geldi.

Kredi ihtiyacı olanlar nakit desteği ayağınıza geldi! Sıfır faizli çok avantajlı

Kredi ihtiyacınız varsa, nakit sıkıntısı yaşıyorsanız ve acil kredi ihtiyacınıza karşılık avantajlı fırsatlar arıyorsanız aradığınız fırsat ayağınıza kadar geldi. Tam 9 bankadan sıfır faizli nakit desteği ile kredi ihtiyaçlarınıza karşılık bulacak ve nakit sıkıntınızı hemen çözebileceksiniz. Bankaların sıfır faizli kredi fırsatları devam ediyor. Bu avantajlı fırsatı kaçırmadan hemen değerlendirmek istiyorsanız tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

AVANTAJLI KREDİ FIRSATI

Bütçenizde sıkıntı yaşıyor, acil nakit ihtiyacı çekiyorsanız ve kredi ihtiyacınıza en uygun fırsatı arıyorsanız tam 9 bankadan sizler için avantajlı fırsatlar geldi. Bankalar, kredi desteklerine devam ediyor. Sıfır faizli nakit desteğinden yararlanmak isteyenler de bankaların sunduğu bu fırsatları en ince detayına kadar inceliyor. Tam 9 bankadan müşterilerine çok cazip teklifler geldi. Cebinizi yormadan faydalanabileceğiniz bu fırsatı sakın kaçırmayın. İşte bankaların sunduğu cazip kredi fırsatları.

kredi-ihtiyaci-olanlar-nakit-destegi-ayaginiza-geldi-sifir-faizli-cok-avantajli.jpg

SIFIR FAİZLİ KREDİ FIRSATI SUNAN BANKALAR

Sıfır faizli kredi fırsatı sunan bankalar arasında Albaraka da yer alıyor. Albaraka, yeni müşterilerine özel vade farkı olmaksızın tam 15.000 TL kredi imkanı sağlıyor. Ayrıca banka, faizi de yüzde 0’a indiriyor. Yine Akbank da bu fırsatı sunan bankalar arasında. Akbank, mobil uygulama üzerinden başvuruda bulunan yeni müşterilerine özel 10.000 TL’ye kadar yüzde 0 faiz fırsatı sunuyor. Ayrıca buna ek olarak 20.000 TL’ye kadar olan taksitli avanslar için de faiz uygulamıyor. CEPTETEB ise mobil başvurular için yüzde 0 faizli kredi seçeneği ile avantajlı bir fırsat sunmakta. Bankanın sunduğu bu kredi 20.000 TL tutarında ve 6 ay vade ile sınırlı.

kredi-ihtiyaci-olanlar-nakit-destegi-ayaginiza-geldi-sifir-faizli-cok-avantajli-001.jpg

DENİZBANK’TAN 20 BİN TL’YE KADAR KREDİ FIRSATI

Denizbank’ta yeni müşterilere özel avantajlı fırsatlarıyla adından söz ettiriyor. Banka, yeni müşterilere özel 20.000 TL’ye kadar kredi ve yüzde 0 faiz avantajı sunuyor. Diğer yandan Burgan Bank (ON Dijital Bankacılık) aracılığıyla sunulan ON Dijital ihtiyaç kredisi ise 10.000 TL’ye kadar yüzde 0 faiz oranı ile veriliyor. Enpara’dan da yüzde 0 faizli kredi fırsatı geldi. Banka, 10.000 TL2ye kadar olan krediler için yüzde 0 faiz oranı belirledi. Garanti BBVA ise müşterilerine 30.000 TL’ye kadar faizsiz kredi ve bunun yanında taksitli nakit avans fırsatı sunuyor. Türkiye İş Bankası da İşCep üzerinden başvuru yapan müşterilerine 30.000 TL’ye kadar faizsiz taksitli nakit avans fırsatı sağlıyor. QNB Finansbank ise 10.000 TL’ye kadar olan krediler için yüzde 0 faiz imkanı sunuyor.