SGK'dan 5.000 TL İKRAMİYE SÜRPRİZİ! Emekli ile dul ve yetimlere müjde geldi

SGK'dan son dakika ikramiye müjdesi geldi. Emekli ile dul ve yetim aylığı alanlara sürpriz var. 3.3 milyon hak sahibi ikramiye alacak.

SGK'dan 5.000 TL İKRAMİYE SÜRPRİZİ! Emekli ile dul ve yetimlere müjde geldi

2024 emekli maaş zammı sonrası bankaların emekliye yönelik kampanyalarına yenileri eklenmeye devam ediyor. SSK bağ-kur memur emeklisi EYT emeklisi, milyonlarca kişi için kamu bankaları da son günlerde yüksek promosyon teklifleri ile dikkatleri üzerine toplamıştı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, geçtiğimiz günlerde yapılan bir miting sırasında emeklilere sürpriz haberi duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre kamu bankaları artık emekli müşterilerine 8000 ile 12.000 TL arasında promosyon ödemesi yapacak. promosyon ödemesinden sadece emekliler değil aynı zamanda emeklilerin hak sahipleri olan dul ve yetim aylığı alanlarda faydalanacak. SGK'dan Sabah saatlerinde 5000 TL'lik ikramiye müjdesi geldi. işte merakla beklenen yeni ikramiyenin detayları…

SGK'DAN 3.3 MİLYON KİŞİYE 5000 TL ÖDEME MÜJDESİ

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan son dakika açıklaması ile birlikte ölüm aylığı alanların promosyon ödemelerine İlişkin detaylardan netleşmiş oldu. Kamu bankaları emekli müşterilerine verecekleri ikramiye miktarını 12.000 TL'ye kadar yükseltmişti. Dul ve yetim aylığı alanlarda kendi durumlarını merak ediyor ikramiye alıp almayacaklarını araştırıyordu. Ölüm aylığı alanlar için SGK'dan son dakika açıklaması geldi.

Kamu bankaları tarafından emeklilere verilen promosyon kampanyalarından ölüm aylığı alanlarda yararlanacak. Ölüm aylığı alanlara verilecek olan promosyon miktarı 5000 TL oldu. 3.3 milyon hak sahibi bu ödemelerden faydalanma şansına sahip olacak.

sgk-nakit-destek-1.jpg

SABAH SAATLERİNDE ÖNEMLİ DUYURU YAPILDI

Sosyal Güvenlik Kurumu sabah saatlerinde önemli bir açıklama yaparak yeni promosyon ücretleri ile ilgili detaylı bilgileri paylaştı. Türkiye genelinde 12.7 milyon emekli vatandaş bulunduğunu belirten SGK, aynı zamanda emekli hak sahibi olan 3.3 milyon kişi olduğunu dile getirdi. Kamu bankaları tarafından verilen promosyon ödemelerinin iki katına çıkarıldığını belirten SGK, ölüm aylığı alan hak sahiplerinin de promosyon olabileceğini bildirdi.

SGK'dan yapılan açıklamada 3.3 milyon vatandaşın ölüm aylığı aldığı belirtilirken kamu bankaları tarafından bu vatandaşlara 5.000 TL promosyon ödemesi yapılacağı ifade edildi.

sgk-nakit-destek-2.jpg

ÖLÜM AYLIĞI ALANLARIN BAŞVURUSU YAPMASI GEREKİYOR

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından yapılan açıklamaya göre ölüm aylığı alan 3.3 milyon kişi kamu bankalarına promosyon başvurusu yapabilir. Emekliler gibi ölüm aylığı alanlarda 3 yıllığına maaşlarını seçtikleri bankaya taşıyarak promosyon fırsatından yararlanabiliyor.