TC kimlikle 50.000 TL bayram kredisi! İş Bankası DÜŞÜK FAİZLİ ihtiyaç kredisini duyurdu

İş Bankası'ndan Ramazan Bayramı öncesi sürpriz ihtiyaç kredisi kampanyası geldi. T.C kimlikle başvuru yapan 18 yaş üstü herkese 50.000 TL bayram kredisi verilecek.

TC kimlikle 50.000 TL bayram kredisi! İş Bankası DÜŞÜK FAİZLİ ihtiyaç kredisini duyurdu

Ramazan bayramına doğru geri sayım devam ederken nakit ihtiyacı olanlar kara kara Bayramda nasıl ihtiyaçlarını karşılayacağını düşünüyor. Türkiye'deki enflasyon ve ekonomik kriz nedeniyle vatandaşlar zor günler geçirirken İş Bankası sürpriz kredi fırsatı ile adeta Hızır gibi yetişti. Bayrama özel yepyeni bir ihtiyaç kredisi kampanyası yapan İş Bankası kolay ve hızlı başvuru imkanı da sağlıyor. Türkiye İş Bankası T.C kimlikle başvuru yapan 18 yaş üstü tüm müşterilerine 50.000 TL bayram kredisi verdi veriyor. Peki İş Bankası bayram kredisi başvuru şartları neler? İş Bankası bayram kredisi kaç ay vadeli?

TC KİMLİKLE BAŞVURU YAPANA ANINDA 50.000 TL

Türkiye İş Bankası Ramazan Bayramı'na özel kredi fırsatlarını yayınladı. Birçok bankanın aksine İş Bankası tarafından bayram öncesi düşük faizli ihtiyaç kredisi verilecek. 50.000 TL'ye kadar kredi verecek olan İş Bankası T.C kimlik kartı ile başvuru kabul ediyor. Kolay ve hızlı kredi desteği ile vatandaşın nakite ihtiyacını karşılayan banka, 36 ay vade ve 3 ay ödeme erteleme fırsatı taşınıyor. İş Bankası'nın bu kampanyasına başvurular şubelerden kimlikle yapılabileceği gibi mobil bankacılıktan ve internet bankacılığından da 11 haneli T.C kimlik numarası ile yapılabiliyor.

BAYRAM KREDİSİ ŞARTLARI NELER?

İş Bankası 50.000 TL bayram kredisi başvuru şartları netleşti. 18 yaşından büyük olmak Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak ve İş Bankası müşterisi olmak Banka tarafından aranan genel şartlar arasında yer alıyor. Ayrıca bu krediden faydalanmak için kredi notunun da 1200 puan ve üstünde olması gerekiyor. Eski müşteri şartı bulunmuyor yeni müşteri olanlar da İş Bankası'nın kredi kampanyasından faydalanabiliyor.

36 AY VADE VE 3 AY ÖDEME ERTELEME FIRSATI

Türkiye İş Bankası bayram kredisi kampanyasında 36 ay vade ve 3 ay ödeme erteleme şansı da veriliyor. Yani bayramda alacağınız kredinin ödemesi tam 3 ay sonra kurban bayramını bile aşan bir sürede başlıyor. Özellikle asgari ücret ve emekliler için öncelik veren İş Bankası, son başvuru tarihini 5 Nisan olarak belirledi. Emekli maaşı alanların asgari ücretle çalışanların T.C kimlik numarası ile başvuru yapması yeterli. Ekstra şart aramayan İş Bankası, başvurusu onaylananlara 5 dakika içinde nakit destek ödemesini aktarıyor.