4A, 4B ve 4C'li Emekliye İkramiye ve Ek Ödeme 2'si 1 Arada Geliyor

4A, 4B ve 4C'li emekliye yeni 2’si 1 arada ödeme müjdesi. Emekliye ikramiye ve ek ödeme verilecek. İşte detaylar…

4A, 4B ve 4C'li Emekliye İkramiye ve Ek Ödeme 2'si 1 Arada Geliyor

4A, 4B ve 4C'li Emekliye İkramiye ve Ek Ödeme 2'si 1 Arada Geliyor!

4A, 4B ve 4C'li emekliye Nisan ayının son günlerinde yeni haberler gelmeye devam ediyor. Geçim sıkıntısı içinde olan emekliler bir ek gelir fırsatı yakalamak için her haberi yakından takip ediyor. Devlet tarafından emeklilere ödenen maaşlar 28 Nisan’a kadar hesaplara yatmaya devam edecek. Buna ek olarak emekliler için bankalardan da yeni fırsatlar geliyor. Emekliye 2’si 1 arada yeni ödeme müjdesi duyuruldu. Emekliler başvuru yaparak ödeme alabilecek. Son başvuru tarihi ise 30 Nisan olarak açıklandı. İşte emeklilere özel yeni ek ödeme ve ek ikramiye imkanları…

Emekliler için son dakika haberleri gelmeye devam ediyor. Nisan ayının sonuna kadar emekliye ek ödeme ve ek ikramiye fırsatları var. Emekli maaşı ödemeleri emekli tahsis numarası sonuna göre ödenmeye devam ederken yeni bir sürpriz haber daha geldi. Emeklilere ek ödeme bankalar tarafından yapılacak. Hem de çifte ödeme müjdesi var. 4A, 4B ve 4C'li emekliye 2’si 1 arada ödeme sürprizi ile ilgili son detaylar haberimizde…

4a-4b-ve-4cli-emekliye-ikramiye-ve-ek-odeme-2si-1-arada-geliyor-1.jpg

EMEKLİLER İÇİN YENİ PROMOSYONLAR NETLEŞTİ

Ensonhaber’den derlenen habere göre 4A, 4B ve 4C'li emekliye yeni haber var. Bankalar, emekli maaşı alanlar için verilen promosyon miktarlarını açıkladı. Kamu bankaları, emeklilere verdikleri promosyonları seçim öncesinde 8000 – 12000 TL arasına yükseltmişti. Özel bankalar da rekabete dahil olarak promosyon ücretlerini arttırdı. Şu anda bir çok özel bankada emekli maaş promosyonu 17.500 TL ile 18.000 TL arasında değişiyor. Emekliler, bankalara başvuru yaparak maaş aralığına göre ek ikramiye gibi ödeme alma hakkına sahip oluyor.

4a-4b-ve-4cli-emekliye-ikramiye-ve-ek-odeme-2si-1-arada-geliyor-2.jpg

4A, 4B VE 4C'Lİ EMEKLİ İÇİN ÖZEL KREDİ PAKETLERİ DE BAŞLADI

Ensonhaber’den derlenen habere göre emeklilere bankalardan bir sürpriz daha var. Emekli maaşı alanlara ek olarak yeni destek paketleri de hazırlandı. Özellikle nakit paraya sıkışan emekliler kamu bankalarına başvuru yaparak düşük faizli emekli kredisi alabiliyor.

Bankaların düşük faizli emekli kredisi kampanyalarında üst limit 50.000 TL olarak belirlendi. Emekli maaşı alanlar aynı zamanda kredi kullanmak için maaşlarını aynı bankaya taşımaları durumunda 36 ay vadeli emekli kredisini en uygun faiz oranları ile alma şansına sahip oluyor. Emekli kredisi paketlerinde Tek şart emekli maaşı alıyor olmak. Bankaya maaş taşıma şartı bulunmuyor fakat emekliler kendi tercih etmeleri halinde aynı bankadan promosyon desteği de alma şansına sahip oluyor.

4a-4b-ve-4cli-emekliye-ikramiye-ve-ek-odeme-2si-1-arada-geliyor-3.jpg

HEM PROMOSYON HEM EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURUSU ÇOK KOLAY

Emekli promosyonu kampanyalarından ve emekli kredisi fırsatlarından faydalanmak için başvurular son derece kolay. Bankaların mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamalarından ya da şubelerinden başvurunuzu dakikalar içinde yapabilirsiniz. Hızlı kredi onayı anında veriliyor ve emekliler nakit ihtiyaçlarını pratik bir şekilde karşılayarak rahat bir nefes alma fırsatı buluyor. Emekli kredisi kampanyalarına son başvuru 30 Nisan 2024. Güncel kampanyalardan faydalanmak için zamanında başvurmayı unutmayın.