At suratlı kadın Stella bu hale gelmek için yüzlerce operasyon geçirmiş

Sosyal medyanın gündemine yerleşen ve uzun süre konuşulan Stella Stallion, at suratına benzemek için yüzlerce kez bıçak altına yatmış. Yüzündeki değişim ve yüzünü at suratına benzetmesiyle dikkat çeken Stella, dünya çapında çok konuşuldu.

At suratlı kadın Stella bu hale gelmek için yüzlerce operasyon geçirmiş

Instagram’da ‘Horsegiirl420’ kullanıcı adıyla yer alan Stella Stallion isimli kadın, yüzünü at suratına benzetebilmek için yüzlerce kez estetik operasyon geçirmiş. Tüm dünyanın dikkatini çeken ve ‘At suratlı kadın’ olarak tanınan Stella, geçirdiği estetik operasyonlarla dünya gündeminde geniş bir yer buldu. Peki, at suratlı kadın Stella gerçek mi, at suratlı kadın Stella’nın önceki hali nasıl? Yüzünü at suratına benzeten Stella’nın Instagram adresi ne? İşte tüm merak edilenler…

AT SURATLI KADINI GÖRENLER ŞAŞKINA DÖNÜYOR

‘At Suratlı Kadın’ lakabıyla tanınan sosyal medya fenomeni Stella Stallion, yüzünü at suratına benzetmek için yüzlerce estetik operasyon geçirmiş. İlginç görüntüsüyle kısa sürede dikkat çeken Stella, dünya genelinde çok konuşuldu. Stella’nın yüzünü at suratına benzetmek için geçirdiği estetik operasyonlar ve görüntüsü sosyal medyada tartışma konusu olurken bu duruma ‘Estetik bağımlılığı’ şeklinde yorumlar geldi.

at-suratli-kadin-stella-bu-hale-gelmek-icin-yuzlerce-operasyon-gecirmis.jpg

BİR ATIN YÜZ HATLARINA SAHİP OLMAK İSTEDİ

Stella, bir atın yüz hatlarına sahip olmak istedi ve bunun için yüzlerce estetik operasyon geçirdi. Son dönemde geçirdiği estetik operasyonlar ve yüzünün son şekli ile büyük ses getiren ve sosyal medyanın en çok tartışılan konusu olan Stella Stallion, sosyal medyada ‘At Suratlı Kadın’ olarak anılmakta. Yüzünü at suratına benzetme hayali Stella’yı yüzlerce estetik operasyona yönlendirdi. Stella, geçirdiği estetik operasyonlarla yüzünün görünümü yavaş yavaş bir atın yüz hatlarına yaklaştırdı. Bu süreci adım adım fotoğraflayan Stella, bu fotoğrafları da sosyal medya hesabından paylaştı.

at-suratli-kadin-stella-bu-hale-gelmek-icin-yuzlerce-operasyon-gecirmis-001.jpg

CESUR BULANLAR DA OLDU

Stella, ‘Horse Girl’ lakabıyla ün kazandı. Instagram’da binlerce takipçisi bulunan Stella’nın yaptığı paylaşımlara da çok sayıda yorum ve beğeni geliyor. Kimi sosyal medya kullanıcıları Stella’yı çok cesur bulurken kimileri ise onun psikolojik desteğe ihtiyacı olduğunu belirten yorumlar yapıyor.